Pénteken ismét vásrlási láz a Marionnaud üzletekben!

8:49 de.
18án, azaz pénteken ismét 20%-kal olcsóbban tudtok majd hozzájutni álmaitok parfümjéhez, arckrémjéhez vagy éppen rúzsához a Marionnaud üzletekben, ha megveszitek az e havi InStyle magazint és kivágjátok a benne található kupont. (Állítólag a Joy magazinban is van, de azt még nem néztem meg, pedig az újság megvan valahol a lakásban szétszórva :D. Ha nincsen kupon, akkor a hűségkártya is jó.) Én nem is tudom mit vennék, most annyira nem hiányzik semmi, esetleg egy Rouge Coco Shine (8850 Ft az eredeti ár, a kedvezményes így 7080 Ft, de ez még mindig húzós...). Persze aztán lehet, hogy meglátok még addig valamit és nem fogom tudni otthagyni, általában ez szokott történni. Ti szoktatok ilyenkor vásárolni? Ha igen miket?? (Ha veszek valamit, mindenképpen megmutatom!) Ja és a Westendben 14 órától extra buli is lesz, ahol sminkesek és szépségtanácsadók várnak mindenkit!


8 megjegyzés:

  1. Egy Shiseido palettára fáj a fogam... szted milyen árnyalatot érdemes belőle megvenni?

    VálaszTörlés
  2. A narancsos szürkés paletta szerintem a legjobban kihasználható, az mindenkinek jól állt eddig, akin használtam. De a homokszínű-arany is nagyon szép.

    VálaszTörlés
  3. A Juvena On-The-Move krémet tesztelted már? Érdemes beruházni rá? :) 20%kedvezménnyel már barátságosabb az ára :)

    VálaszTörlés
  4. mennyire a nagyon érzékeny bőrömön tudtam tesztelgettem, de hosszasabban nem mertem vele barátkozni, mert abban is van illatanyag. De szépen felfrissíti a sminket, és másoktól csak jót hallottam róla. Az egyetlen negatívuma a doboza, ami hamar szétesik, meg az ecset amit minden használat után ki kéne mosni, ami egy útközben használható terméknél elég gáz. Kézzel mondjuk amúgyis jobb felvinni. Igazából én csak akkor javasolnám, ha már elmúltál 30-35 éves, mert ránctalanít és feszesít is valamennyire és egy huszonévesnek arra még semmi szüksége nincsen.

    VálaszTörlés
  5. Igen, én most szeretnék egy Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm - ot venni.

    (bocs de innen nem tudok belépni a szokásos profilommal)

    VálaszTörlés
  6. Sajnos Marionnaudban nincs az egyik kedvenc sminkmárkám, BeYu. Drágább mákára most nem futja. Előbb az itthon levőket kéne elhasználnom. :)

    VálaszTörlés
  7. clinique chubbyhoz annyit h én megvettem a super strawberryt, és nem rossz, de max egy kis színt ad, nem nagyon ápol, és nem is nagyon fénylik.a kezemen kipróbálva sokkal jobb volt :(.szóvaaal gondold meg mire szeretnéd szerintem, nem lebeszélni akarlak, de én kicsit mást vártam.

    VálaszTörlés
  8. Én is kipróbáltam a Chubby-t, abszolút semmire nem jó szerintem... ettől sokkal jobb színezett ajakápolók vannak, sokkal olcsóbbért :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.