Essence Colour&Go Nail Polish - Out Of My Mind

1:04 du.
Már bemutattam ezt a csodaszép türkizkék körömlakkot egy posztban, de úgy éreztem, hogy muszáj azt is megmutatnom, hogyan is néz ki a körmeimen. Meglepő, de egy rétegben is tökéletesen néz ki (egy alapréteget is felvittem, meg egy fedőt is természetesen, de a színből csak egyet) és elég intenzív, persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nagyon, de nagyon rámtör a lustaság, ha a körmeimmel kell bajlódni, így nem is állt szándékomban két réteggel bajlódni. (De most komolyan, ki bírja ki amíg megszárad én megőrülök az egy helyben üléstől, mert nem merek hozzáérni addig semmihez...Bár ez gyorsan megszáradt...) De szerencsére ez így is tökéletes! A szín egyszerűen mesés, totálisan hableányos, nekem ettől több nem is kell. Azt hiszem be fogok még szerezni pár ilyen lakkot, mert meggyőzött a dolog. Nektek van Colour&Go lakkotok??

Nagyon szépséges ez a szín....
.... meg is ragadtam az alkalmat, hogy berakjam az új kedvenc filmplakátomat mellé :D. A film nem érdekel különösebben, csak a sellők miatt fogom megnézni :D.

9 megjegyzés:

  1. Nekem egy 31-es Hypnotic Poison-om és egy 20-as Go Wild-om van, mindkettő nagyon szép szín, szeretem őket. De most beleszerettem a te lakkod színébe is!!! :))
    Valami más márkában is láttam ilyen árnyalatot, de nem ugrik be, melyiké volt. :S

    VálaszTörlés
  2. Én orly-ból láttam hasonlót asszem az It's Up to Blue árnyalat tök ilyen

    VálaszTörlés
  3. Nekem 38s choose me, színű van az ugyan ilyen csak zöldesebb kék, hát nem tudom nekem nem voltak vele túl jó tapasztalataim, már aznap lepattogott, meg olyan "műanyag" színe van

    VálaszTörlés
  4. Érdekes.... ezzel semmi baj nincsen, még mosogattam is vele és szép a színe nagyon

    VálaszTörlés
  5. Nekem ugyanilyenem van! :) Iiimádom :D

    VálaszTörlés
  6. én is! olyan nagyon szép ez a szín

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.