Marionnaud akció az Árkádban

8:03 du.
Csajok, csajok figyelem! Mától egészen vasárnapig az Árkád napok keretében 20%-kal olcsóbban tudtok vásárolni az Árkádban található Marionnaud üzletben! Kár lenne kihagyni szerintem ezt az akciót. Íme pár ötlet:

Sublime de Chanel szempillaspirál, az egyik új kedvencem. Az eredeti ára kb 8400 Ft.
Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio, ebből bármelyik, mert fantasztikusak. Az eredeti ára 11290 Ft.
YSL Teint Resist. Az egyik legeslegjobb alapozó, amit valaha próbáltam. Tartós és nagyon természetes a hatása. Az eredeti ára kb 13000 Ft.
Gucci Guilty. Imádnám, ha lenne egy ilyenem. Nagyon szexi illat, édes és virágos. Az eredeti ára 16890 Ft (30 ml).
Estée Lauder DayWear. A márka újonca, csak jót halottam róla. Az eredeti ára kb 15000 Ft.

7 megjegyzés:

  1. Csak Pesten lesz az akció vagy vidéken is?

    VálaszTörlés
  2. Ooo hát az akcio az nagyon kellemes, bár nekem speciel pont nincs semmilyen parfümériás cuccra szükségem.

    De hogy micsoda? A Daywear mint ujonc? Én már 3-4 évvel ez elött is kentem, épp nemrég nézelödtem parfümériában és ujra leteszteltem, ugynaaz az illat, állag mint régen.

    Update: megnéztem a Lauder honlapját, tényleg ujnak jelölik.
    Namot ez azért érdekes, mert a Lauder az egyikféle hidratáloját minidg 'new'nak jelöli, lehet, hogy icipicit változatnak (pl. a 0,005% tokopheryl acetata helyett 0,006%ot tesznek bele :D ) de attol még nem lesz uj.

    De igy lehet promotálni a viszonteladoknál, és a Lauderes tanácsado is mondhatja (azoknak pl. akik régen haználták és elpártoltak töle) hogy most uj formulával. Ki az aki rákérdez, hogy ugyan mi az uj? :)

    De ez a daywear ugyanaz mint régen, ugyanugy ott a lotion, a cream és a szinezett (ami nem börszinü, hanem érdekes pigmenteket tartalmaz amitöl tényleg 'ragyog' a bör)

    Alapjában véve egyébként kellemes kis krém, iszonyatfinom illattal (uborkás-jellegü, töbször kivántam, hogy adják ki parfümben is, imádom!)de érzékeny börökre nem ajánlott /engem totál ki tud késziteni ha épp kicsit jobban le van terhelve a szervezetem, dehát az isteni illatnak ára van/ és baromira tulárazva.
    Mint minden más luxuskozmetikum. :)

    VálaszTörlés
  3. Bagaela: ez a daywear abban új, hogy telenyomták antioxidánsokkal. Amúgy ugyanaz valóban, mint a régi.

    gigi: én úgy tudom, hogy a pécsi és a győri árkád is ugyanígy részt vesz az árkád-napokon, de csak ez a három!

    VálaszTörlés
  4. Öööö, eddig is televolt antioxidánsokkal, csak maximum nem irtak rá 1-2 szót. :) (a beautypedian, a paula begoun féle összetevöelemzös lapon is utánanéztem)
    Egyébként a Lauder egész jol áll antioxidáns-ügyben, minden termékükbe elég sokat tömnek, már kérdés, hogy a tégelye kiszerelés miatt a belerakott antioxidánsok seperc alatt oxidálodnak.
    A barna üvegcsés szérumuk még a legjobb, a barna üveg nem engedi át az uv fényt, nem tapicskolsz benne, nem érintkezik olyan nagy felületen a levegövel.
    Tök jo a lauder meg minden, de egy tulaja van a MACel, éshát a formula mellett minkét márka a marketingre épül, szoval nem csodálkozom. öt, szivesen dolgoznék náluk mint marketinges, mert jol csinálják, látod, még egy képzettebb, szépségiparban mozgó is hisz nekik.

    VálaszTörlés
  5. Én nem hiszek nekik, még csak az kéne :D. Én mint bennfentes nagyon is jól tudom, hogy mivel etetik a jónépet és arcápolást nem is veszek soha a nagy márkáktól... de tény és való, hogy az a krém ugyanaz a krém csak más néven :DD de hát el kell adni a terméket! :DD

    VálaszTörlés
  6. Mivel etetik a népet? :D Kíváncsi vagyok nagyon, mert gondolkozom erősen a Daywear zsíros bőrre való lotion megvásárlásán, de ha nem jók, akkor nem költök ennyit egy hidratálóra...

    VálaszTörlés
  7. szerintem nem rossz, más bőrén már próbáltam sminkelés előtt és jól hidratál. a paciensnek is tetszett :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.