Kívánságlista

6:43 du.
Nemsokára szülinapom lesz (na jó még legalább 2 hónap van odáig :D) és ilyenkor mindig elkezdek azon gondolkozni, hogy mit is kérjek (leginkább magamtól...legalább ilyenkor büntetlenül költhetek magamra :D) e jeles nap alkalmából. Most annyira rá vagyok kattanva a nálunk nem elérhető sminkekre, hogy a kívánságlistámon szinte csak ilyen termékek szerepelnek. Nektek van aktuális kívánságlistátok? Ti milyen ajándéknak örülnétek most a legjobban??


Carmex Moisture Plus (2.99$) - tökéletes társam lenne nyárra ez az enyhén színezett ajakápoló...

Benefit Finding Mr. Bright (36$) - ebben a szettben csupa csillámló és fénylő dolgok vannak, ezek a kedvenceim
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (29$) - minden külföldi bloggerina (és mások is) isteníti az UD szemhéjbázisát. Én is szívesen kipróbálnám.
DuWop Cheek Venom (24$) és DuWop Moon Venom (17$) - a sztársminkesek szupertitkos fegyverei. A DuWop Venom termékei bizsergető, feltöltő és kisimító hatásúak.
Fairy Drops Mascara (24$) - ez egy japán márka, nagyon különleges keféjű spirálokat gyártanak.
Majolica Majorca Majoromantica (25$) Majolica Majorca Shadow Customize (20$) - Az egyik legszebb sminkmárka, amit valaha láttam (egyébként a Shiseido gyártja) és igazság szerint bármit elfogadnék a termékválasztékukból.
Paul&Joe Bronzer - Siren  - a Paul&Joe nyári kollekcióját a tenger és a sellők ihlették. Nem kell tovább magyaráznom, hogy miért imádom :D.

6 megjegyzés:

  1. Jó kis lista! A színes carmexekre én is nagyon vágyom :) Na jó meg a UDPPre..meg a benefitre..ojaj

    VálaszTörlés
  2. és milyen idegesítő, hogy nálunk vagy nem vagy csak körülményesen juthat hozzá az ember...

    VálaszTörlés
  3. a primernek nagyon örülnék!=)

    VálaszTörlés
  4. a primer hozzám is jöhetne! a benefit cuccoknak a csomagolását imádom, de ez a paul&joe bronzosító is gyönyörűen néz ki :)ilyen szempillaspirálról pedig még nem is hallottam..:O

    VálaszTörlés
  5. Tegnap volt a szülinapom és tök hasznos dolgokat kaptam,ami ritka...Én ilyenkor általában Sziget jegyet meg elektronikai cuccokat kérnék,amikre alapból nem szeretek költeni..:D

    VálaszTörlés
  6. ani.a: guglizz rá! nagyon klasszak és olyan szép a csomagolásuk is :D

    Kremy: általában én is olyasmit szoktam családtól kérni amire nem költenék :D most egy órán gondolkozok... ezeket a szépségeket magamnak venném meg ;D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.