ArtDeco Aqua Glow Bronzing

Kampánykép.

Na elkezdtek özönleni mostanra a nyári kollekciók. Itt van legújabbként az ArtDeco-é: türkiz és bronz, a nyári szezon verhetetlen párosa. Igazából azt is mondhatnám, hogy ez már barmi uncsi, de a nyári színeket nem lehet megunni, még akkor sem, ha tényleg minden évben előbukkan a türkiz, korall, bronz és társaik. Ez egyszerűen hozzátartozik már a nyárhoz. Úgyhogy nagyon korrekt, szép kis kollekció ez szép mintázatú kompakt bronzosítóval (2 árnyalat), limitált beauty box-szal és három szemhéjpúderral (türkiz, még türkizebb és homokszín), új Eye Desinger árnyalatokkal (bronz, türkiz, marine és világoskék), egy 30as fényvédőfaktorú ajakbalzsammal (nagyon-nagyon helyes, hogy erre is gondoltak), bronz és rózsaszín szájfényekkel és gyönyörű körömlakokkal (főleg homok, kék és türkiz :D). Ti szeretitek ezt a színpárosítást??


Beauty Box Trio + Eyeshadow

Eye Desinger Eyeshadow.

Eye Desinger Eyeshadow.
Bronzing Powder Compact SPF15.

High Protection Lip Stylo.

Lip Brillance Longlasting Lip Gloss - Sweet Raspberry.

Ceramic Nail Laquer.

3 megjegyzés:

  1. Van egy eye designer applikátorom, egyetlen színnel. Nem is tudom miért vettem meg, alig használtam, pedig nem rossz. Most lehet, hogy veszek hozzá egy türkizt, tetszik a színe. A lakkok közül mindegyik jöhetne, a szájfények viszont valahogy nem jönnek be képről.

    VálaszTörlés
  2. ahh, 225-ös lakk <3 :P
    Nekem erről a türkiz-barna összeállításról mindig a Frey Ville kollekciók jutnak eszembe... meg a beauty box mintája is olyasmi... nekem tetszik! :P

    VálaszTörlés
  3. Dinamo: tényleg :D de nagyon szép

    Castia: a szájfények olyan semmilyenek amúgy, de nyilván a szemeken van a hangsúly most

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.