MAC újdonságok áprilisra - Bronze Everyday

Végre végre..... Megkaptam a MAC következő havi újdonságainak listáját! Lesz itt minden mi szem szájnak ingere én már most alig várom az áprilist! Elsőként jöjjön a Bronze Everyday kollekció, amelyben a legjobb bronzosító kellékek kaptak helyet. Legnagyobb örömömre visszatért a Lustre Drops nevű termék, amely egy párszor már megtalálható volt a limitáld kollekciókban, de valahogy soha nem sikerült szereznem belőle. Most tutira nem hagyom ki. (A Lustre Drops egy testfény, amelyet bárhová lehet alkalmazni, de szerintem alapozóba keverve a legszebb, klassz sejtelmes fénybe vonja a bőrt.) Visszatérő vendég még a Skinsheen Leg Spray is, amely egy hosszantartó és vízálló zselés/habos állagú testalapozó, lesz Mineralize Skinfinish két új árnyalattal és Bronzing Powder négy árnyalattal (van matt is!). Azt hiszem, aki egy kicsit is szereti a napbarnított bőrt káros sugarak nélkül, az nézzen majd körül a termékek között. Egyébként hogy tetszik a kollekció? Ti szoktatok bronzosítót használni? (A képek alatt az árakat is feltüntettem! Ha pedig nagyban szeretnétek megnézni őket, akkor szerintem már tudjátok, de katt a képre!)

Bronzing Powder - Bronze (csillámló bronz) 6500 FT
Bronzing Powder - Golden (csillámló bronzos-bézses arany) 6500 Ft
Bronzing Powder - Matte Bronze (matt bronz) 6500 Ft
Bronzing Powder - Refined Golden (finomra préselt gyöngyház arany) 6500 Ft
Lustre Drops - Pink Rebel (arany csillámló kékes rózsaszín) 5000 Ft
Lustre Drops - Sun Rush (arany csillámló barackos bronz) 5000 Ft
Mineralize Skinfinish - Gold Deposit (visszatükröződő arany-bronz) 7200 Ft
Mineralize Skinfinish Natural - Give Me Sun! (halvány barackos-barna) 6900 Ft
Mineralize Skinfinish Natural - Sun Power (mély terrakotta bronz) 6900 Ft
Mineralize Skinfinish - Soft and Gentle (aranyozott barackos bronz) 7200 Ft
Skinsheen Leg Spray - Dark (aranybronz) 6200 Ft
Skinsheen Leg Spray - Medium Dark (áttetsző bronz arany barnítógyöngyökkel) 6200 Ft

3 megjegyzés:

  1. Ez a Bronzing Powder - Golden és Refined Golden igencsak felkeltette az érdeklődésem! A Mineralize Skinfinish - Gold Deposit-nak pedig nagyon szép színe van, lehet bekéne ruházni egyre! :)

    VálaszTörlés
  2. Ne is mondd! Én teljesen belezúgtam a Soft and Gentle skinfinishbe, annyira kis finom bronzos árnyalata van, hogy lehet hogy még az én hipó fejemen is jól mutat :D

    VálaszTörlés
  3. Én épp a minap vettem egy Mineralize skinfinish soft and gentle-t,nagyon szép ragyogást ad,egész arcra is tettem,széép:)
    Viszont én olyat kerestem ilyenben amiknek vannak árnyalatai,a Mineralize skinfinish fényesebbik fajtájából én egész szinskálát láttam a neten,de a Mac-ben nem tudtak ilyet mutatni,Nem értem,azok már megszüntek?
    Továbbá nagyon jó még a Careblend,alapozó nélkül is teljesen láthatatlan,szép fedést ad.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.