Napi smink - I. rész

Végre van egy kis időm, úgyhogy ma két napi sminket is rakok fel. Az első egy kedves olvasó/kommentelő kérése volt, méghozzá a narancssárga "a hét sminkje" sminket szerette volna látni élőben. Nos bevallom, hogy nem egészen olyan lett a dolog, mint a profi fotón, de azért nem rossz. És igazából nem is volt nehéz elkészíteni, bár azért meredek volt ebben elindulni dolgozni. Aztán egész nap zsebeltem befele a bókokat, hogy mennyire jó a sminkem :D. Szóval íme a narancs-fekete smink:

A nyitott szemes verzió.
Na így már jobban látszik.
Tadááá. Szerintem kifejezetten jó lett.
Annyira, hogy még egy képet fel kellett raknom :D.
Az egész arcos verzió.


És ezekkel csináltam:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Powder Blush (My Highland Honey). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study), Essence Eyeshadow (Join The Club), Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio (OR302), Chanel Sublime de Chanel (10 Noir). AJKAK: nincsen a képen, de Chanel Rouge Coco Shine (Liberté).

19 megjegyzés:

  1. wow, nagyon jó, erre vártam:)))

    VálaszTörlés
  2. igazán különleges lett a smink, ez a shiseido paletta pedig álomszép...

    VálaszTörlés
  3. És milyen jól kihasználható! Elsőre furának tűnik a naranccsal, de annyira jól lehet használni. Jó választás volt :D

    VálaszTörlés
  4. hát ez tényleg nagyon jó :) ki kell próbáljam, csak sztem valami más színnel

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett az íve, és a színek is jól állnak neked. Nem csodálom, hogy sokaknak tetszett élőben is.

    VálaszTörlés
  6. Ebben az a jó, hogy bármilyen színből meg lehet csinálni, szerintem még én is ki fogom próbálni másmilyennel

    VálaszTörlés
  7. wow de szép! ügyes vagy! szerintem nagyon jól áll a hajszínedhez :)

    VálaszTörlés
  8. Furcsa kérdés lesz, és majd elmondom miért kapcsolódik a cikkhez, szóval a kérdés, hová valósi vagy? :)

    VálaszTörlés
  9. Erre egy roppant összetett válaszom van: eredetileg Debrecenben születtem, de egyébként Salgótarjánban növögettem fel, majd Székesfehérváron végeztem főiskolai tanulmányaimat. Szóval össze vissza. Gondolom azért kérdezted, mert ismerős vagyok valahonnan??

    VálaszTörlés
  10. jaj, úgy tetszik, nem egyszer nézhető poszt :D

    VálaszTörlés
  11. Fannalin köszönöm, örülök, hogy tetszik. Majd igyexem akkor jövőben még több ilyesmit csinálni :D

    VálaszTörlés
  12. Azért kérdeztem, mert egyetlen szóból levágtam hogy debreceni vagy:) Én is az vagyok! A szó pedig a "befele" :) A párom irtó jókat szórakozik az ehhez hasonló kifele-lefele-felfele (és még sorolhatnám a végtelenségig) szavajárásaimon, és ezért mostanában nagyon rááll ezekre a fülem/szemem:) Azonnal sejtettem, hogy van valami kötődésed, vagy sok időt töltöttél el abban a régióban:)

    VálaszTörlés
  13. Igazából nagyon vicces a dolog, mert én nem éltem ott olyan sokáig, de a szüleim teljesen abból a régióból származnak, de én esküszöm észre sem vettem, hogy így beszélek vagy hogy ők így beszélnek. Szerintem én szoktam ezt is azt is mondani, de a befele jobban hangzik :DD. De most, hogy jobban belegondolok, szinte mindig ezt használom :DDD Jajj, de fura :D nekem fel sem tűnt...

    VálaszTörlés
  14. Rajtam sem hallani egyébként, pedig én 20 éves koromig ott is éltem, de ma már ezeket a kifejezéseket csak akkor használom, amikor hazamegyünk:) Mostanában jobban odafigyelek rá, mert nemsokára a család is átrendeződik a dunántúli régióba, nagyon ritkán fogok hazajutni, és próbálom őrizgetni ezeket a dolgokat amennyire lehet:) Lehet hogy ezért van ennyire kihegyezve rá a fülem, hogy Nálad is rögtön észrevettem:) De most már nem OFF-olom itt szét a bejegyzésed, csak annyira megragadott ez az apróság:))))

    VálaszTörlés
  15. Semmi gond :D sőt, nekem jó ilyesmit hallani, mert magamtól észre sem vettem volna!

    VálaszTörlés
  16. Imádom azt a sminket! Nem tervezed esetleg...véletlenül hogy egy-egy napi sminkhez (pl ehhez...:D) csinálsz készítési útmutatót??? Olyan jó lennem megtanulni ilyen precíz, szép íveket festeni, de nem tudom, milyen ecsettel, hogyan érdemes nekiállni..

    VálaszTörlés
  17. remélem sikerül majd egy step by step sorozatot indítanom és akkor ez is benne lesz :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.