Napi smink

Mostanában nem nagyon raktam fel napi sminket, de pótolom folyamatosan a dolgot. Ez azt hiszem egy keddi smink, csak átrohantam vele az Árkádba körbeszaglászni... Természetesen lecsekkoltam az Essence készletet a Rossmann-ban és be is újítottam pár dolgot a nemrég érkezett szortimentből. De erről majd később, inkább mutatom az egyszerű, tavaszi, romantikus zöld-rózsaszín sminket:

Egyszerű és nagyszerű tavaszra.

Jól mutat a petróleumzöld és a halvány rózsaszín együtt.

Ugye??

Azt hiszem ettől debilebb fejet nem is vághattam volna. Be voltam lőve???



Ezekkel készült:

ARC: MAC Studio Finish Concealer (NC15), MAC Mineralize SPF15 Foundation/Loose (Light), MAC Mineralize Skinfinish (Pink Power). SZEM: MAC Paint Pot (Bare Study, ez valahogy lemaradt), MAC Eye Shadow X4 (Palace Pedigreed), Ombres Perlées de Chanel, Exceptionnel de Chanel Intense Volume And Curl Mascara (Smoky Noir). AJKAK: MAC Lipstick (Marquise D' ezzel indítottam, de végül a fotón az Essence Stay With Me szájfénye látható).


Elmaradhatatlan videó (ez az egyik legszebb zene...):

10 megjegyzés:

  1. Nagggyon jól áll a szájszín + hajdísz színe együtt!! Nagyon tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. Udv Erdelybol! Nagyon vagany a blogod! ha erre jarsz, Kolozsvaron van 2 Sephora, Benefit cuccokkal:) Gratulalok, es tovabbi inspiraciot a csodalatos napi sminkekhez!

    VálaszTörlés
  3. nem mondod komolyan, hogy nálatok van Sephora.... ezt az égést, hogy nálunk meg nincsen. Már ezért megéri elmenni oda :D
    Egyébként nagyon köszönöm a dícsérő szavakat, továbbra is igyexek majd! :D

    VálaszTörlés
  4. oke:) hat kovetni fogom a blogod..egy jo ideig sikerult is, aztan nem tudom mi tortent...s csak most bukkantam ra ismet:)
    amugy szeretnem megkerdezni, hogy a Lancome-tol a Lotus Splendor sminkkeszlet tenyleg megeri a penzt, mert annyira szepnek tunik, s engem nagyon csabit:) elore is koszi!

    VálaszTörlés
  5. Én nagyon szeretem, de igazából a különleges csomagolása miatt... egyébként jól kihasználható, a szürke kifejezetten szép benne, de én elsősorban a különlegessége miatt csaptam le rá :D egyébként hol láttál még belőle, mert az már legalább 2 éve volt limitált kollekcióban

    VálaszTörlés
  6. az interneten strawberrynet.com-on es meg a sephoraban is lattam, csak ott az ara eleg huzos volt, nem emlekszem pontosan mennyi.egyebkent nalunk a Sephora kicsit dragabb mint a Douglas, es olyan elarusitok vannak, hogy keptelenseg nyugodtan vegig bambulni az uzleten, mert allandoan a nyomodban vannak. a Douglas-t a kulturalt elarusitok miatt es a halvanykek csomagolasok miatt jobban kedvelem:)

    VálaszTörlés
  7. Ez a nyomodban vannak stratégia baromi idegesítő, ne is mondd... de azért én örülnék itthon egy Sephora-nak :D

    Ha nem érzed felesleges pénzkidobásnak, akkor érdemes megvenni, mert gyönyörű! ;)

    VálaszTörlés
  8. Ez nagyon szép lett, nekem valhogy mindig ez a harmónia hiányzik a sminkjeimből, de majd megpróbálom ezt lemásolni: )

    VálaszTörlés
  9. m: igazából be kell, hogy valljam, hogy gyakorlás kérdése az egész! és a sminkelést gyakorolni a legjobb dolog a világon :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.