A hét gyönyörűségei

Nem tudok szó nélkül elmenni az Estée Lauder gyönyörűséges ékszerbe zárt krémparfümjei mellett! Igazi gyűjtőknek való kis csodák, természetesen vagyonokért, de állítólag később ezek nagyon sokat fognak érni. A két 'dobozkát' a londoni Harrods áruházban lehet megvásárolni (illetve online megrendelni), a kék teknőc 320 fontba (kb 100ezer forint), az arany madárka 150 fontba (kb 47ezer forint) kerül.  Nektek tetszenek az ilyen kis különlegességek?? Én a teknőcöt simán el tudom képzelni a polcomon :D.

A kis kék ékszerteknős a White Linen parfüm krém változatát rejti magában.
Az arany madárka pedig a  Plesures illatot.

3 megjegyzés:

  1. Oooo te jó ég, gyünyürö dolokat tud csinálni ez a Lauder. Mint marketinget tanulo egyszerüen el vagyok néha ájulva töle, annyira el tudom képzelni a ránctalanitóit és ezeket(gondolok itt pl. a signature kolekciora vagy ezekre) egy felső-középoszálybeli ameriakai 40-50es nagyasszony new yorki penthouse-lakásának fürsöszobájában a La mer mellett, hogy csak na :) A fiatalosabb lauder illatokat pedig felfujja a hölgy a szabanapján a ralph lauren polo mellé.

    Valani isteni az arckrémek illata is, csillagos maketingötös. (persze a lauder csoporthoz tartozo mac se semmi marketingstratégiával dolgozik. Imádom.)

    VálaszTörlés
  2. :D tök jó ilyen szemszögből is hallani a véleményeket :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.