MAC Haute & Naughty Lash - Teszt

Már nem egy ember érdeklődött a MAC csodaspirálja után nálam, szóval megérett egy külön posztra a dolog! Elég sok spirált próbáltam már életem során olcsót és drágát egyaránt, jelenleg is (direkt összeszámoltam) 16 működőképes állapotban lévő és egy már működésképtelen szempillaspirálom van (az egy működésképtelenre nagyon mérges vagyok, a Benefit BadGal Lash spiráljáról van szó, amit Németországban lőttem nagyon drágán és kb 1 hónap alatt beszáradt..., de nincsen szívem megválni tőle) és magasan a Haute & Naughty a legjobb az összes közül. Leginkább a nagyon jó kihasználhatósága miatt szeretem, hiszen ennek a spirálnak az a lényege, hogy a kefét kétféle stílusban is lehet használni: 1. nagyon természetes különálló pillák és 2. nagyon durva, sűrű és drámai pillák eléréséhez. A képek nagyszerűen demonstrálják a hatást és a spirál különleges kivitelezését, amely abban rejlik, hogy kétféleképpen lehet lecsavarni, az első (rózsaszín) áthúzza a kefét egy nagyon vékony csövecskén, így minden felesleges festék lejön róla, értelemszerűen ezzel lehet különálló, természetes pillákat festeni, míg a második (lila) kicsavarásnál szinte semmi nem jön le a fejről, jó sok festék kerül rá így lesznek drámaian sűrűek a pillák. Szóval multifunkcionális a dolog és azoknak is jól jön akik a natúr sminkeket kedvelik (de néha durvulnak :D) és azoknak is akik szeretnek durvulni (de néha finomkodni is :D). Amióta megvettem (kb 6 hónapja) szerintem ezt használtam a leggyakrabban, szóval mostanra már kezdi felmondani a szolgálatot, de azért még bírni fogja egy darabig. Nem vízálló spirálról van szó és de elkenődni soha nem kenődött még el és elég egyszerűen le is lehet mosni, de persze szemfestéklemosó ajánlott, ez szimplán meleg vízzel nem jön le. Az ára nem olyan vészes, ha jól rémlik 4500 Ft (legrosszabb esetben is 4700 vagy 4900 Ft), ami a luxusmárkákhoz képest nagyon jó, az olcsóbbakhoz képest annyira nem, de abszolút jó befektetésnek tartom. Egyszer érdemes kipróbálni!

Osztályzat: egyértelműen csillagos 5ös nem kenődik, nem mászkál és pereg, könnyen használható és a kétféle hatása felülmúlhatatlan, fél éve még soha nem hagyott cserben és biztos, hogy venni fogok még ilyet.

A csomagolás. Már fél éve a papírdoboza is megvan :D.
Mindkét kicsavarási mód.
Ezzel lehet természetes pillákat festeni.
Látszik, hogy nem nagyon van felesleges festék a kefén.
A drámai hatású pillákhoz.
Látszik a különbség, így nagyon sok festék marad a kefén.
A meztelen valóság.
Csak természetesen.
A bedurvult verzió.


U.I.: nyilván több olvasó is észreveszi a képek alapján, vagy már észre is vette régebben, hogy a Bourjois-nak is van egy hasonló kivitelezésű spirálja, ami a MAC után nem sokkal később jelent meg. Mivel én annyira nem vagyok odáig a francia márkáért, nem próbáltam ki, de ha valaki már igen, akkor várom a véleményeket róla a kommentekben!

13 megjegyzés:

  1. áhh mostmár tuti benézek holnap a MAC-be ezért a csodáért:) köszönöm!!!

    VálaszTörlés
  2. Nekem van bourjois volumizer szempillaspirálom, de egy katasztrófa.... az első kefe, elég visz fel valamit, a másodikkal meg rengeteget...tiszta csomó lesz

    VálaszTörlés
  3. dorkaww: szívesen :D

    Bunny: akkor csak egy gyenge utánzat... de jó hogy legalább meg tudtad osztani a tapasztalataidat!

    VálaszTörlés
  4. Nagy-nagy kedvencem. Amerikában vettem tavaly ősszel, de azóta már a másodikat használom és nagyon örültem amikor kiderült hogy nálunk is lehet kapni! A Diorshow-t cserélte nálam - ez szt hiszem mindent elmond....

    VálaszTörlés
  5. :D ez mindent! Én Lancome-ot használtam előtte, de nem fogok visszatérni!

    VálaszTörlés
  6. ez nagyon szép természetes pillákat ad!Régóta keresek iet...hiába.

    VálaszTörlés
  7. na de akkor most megvan végre nem? :D

    VálaszTörlés
  8. Most találtam rá erre a posztra a teszteknél :) én valamelyik nap vettem Bourjois változatot, és imádom, úgy a legjobb h először az elsővel viszek fel egy réteget, utána jön a 2. Próbáltad már úgy, h először a természetessel fested ki és utána a másikkal? Lehet jól működne ennél is :)
    Ráadásul 200mls szemfesték lemosó is járt hozzá (ami nagyon jó, eddigi legjobb lemosóm) és így volt 3200ft, szerintem megéri. :)

    VálaszTörlés
  9. bevallom én mindig úgy használtam, hogy először a természetes utána a durva :D és még mindig azt mondom, hogy ez életem legjobb spirálja...

    VálaszTörlés
  10. :D:D én azthittem ezeket alapból úgy szokás használni, hogy csak az egyiket, de rájöttem h amúgy jobb ha mindkettőt :) ki fogom próbálni a Mac-et is az tuti..

    VálaszTörlés
  11. nem mintha tudnál spirálozni, tiszta csomós, és össze van ragadva.

    VálaszTörlés
  12. és ez minden bizonnyal a spirálozási technikámnak köszönhető... nem annak hogy ennek a spirálnak az a lényege hogy minél több festéket felvigyen a pillákra... azon meg gondolom el sem gondolkoztál, hogy mi van akkor ha én ezt pont így szeretem??? ha nem tetszik ne nézzed bm

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.