Maybelline The Falsies Volum' Express Flared Mascara - teszt

Mennyire hosszú neve van, te jó ég... Nagyon-nagyon régóta nem használtam már Maybelline szempillaspirált, szerintem a legutóbbi nálam a már ikonikusnak számító Great Lashes volt, a klassz kis rózsaszín lime csomagolásban, ami soha nem fog kimenni divatból (egyébként de egy rémes spirál, te jó ég, bár lehet, hogy az új verzió már jobb...). Szóval nem igazán tudtam mire számítsak, de annyira megtetszett az angyalszárny a csomagoláson, hogy megvettem (ilyet is csak én csinálok, egy spirált a csomagolás miatt megvenni...).


Csomagolás: 10/10

Nagyon tetszik a külső, szép a színe, erőteljes, kissé fémes fukszia, ezüst feliratokkal és a csodás angyalszárnnyal a kupakon. Duci, de nem zavaróan, szerintem eléggé kézre is áll. Otthon szerintem csak simán egy fólia védi őket, de itt egy fóliával lezárt kartonlapon érkezik, nekem ez jobban tetszik, biztonságosabb, ráadásul minden infó rajta van a papíron.

Használat: 9/10

A kefe tömött, duci és íves, ez által biztosít (?) csodás angyalszárny szerű pillákat (érts ívelnie kellene, meg szétválasztania :D). Ez eddig nagyon rendben van, a kefe nekem nagyon bevált, én szeretem a ducukat, mert tudom, hogy tényleg szép volument tudnak adni, viszont a kefe szára hajlik... Van egy kis hajlós rész benne, direkt természetesen, hogy megkönnyítse a használatot, de basszus nem könnyíti meg, inkább furává teszi (nehezíteni ugyan nem nehezíti, csak fura).



Termék: 8/10

Előre megsúgom, nincsen wow effekt. Ennek ellenére jó darab, kifejezetten jó darab, én nagyon kellemesen csalódtam benne. Természetesen el se olvassuk a leírást, meg hogy mit ígér, mert azt nem fogja, de így is szép a végeredmény. Dúsít, hosszít, ível és egyszerűen szép és meggyőző a végeredmény, még ha nem is drámai. Gyorsan szárad, több rétegben is szép marad, a pillákat sem nehezíti és persze, ami a legfontosabb tartós, nem maszatolódik, nem pereg. Ugyan ez nem vízzel lemosható formula, de mégis úgy vettem észre, hogy könnyebb lemosni, mint úgy általánosságban a szempillaspirálok többségét. 

Ez az első használat, és soha nem csinálok képet a másodikról, ami már sokkal jobb... grrrr....


Ár: 10/10

$7-ért abszolút megéri megvenni, mert minőségi darab, ami nagyszerűen teljesít. Szerintem otthon kb 3000 Ft körül van, ez már nem hangzik olyan jól, de lehet, hogy még ennyit is kiadnék érte.

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Lolly approved, ahogy itt mondani szokás :D. Szóval megvételre ajánlom, de felelősséget nem vállalok. Jó darab nah... ezentúl gyakrabban nézek majd a Maybelline polcaira.

5 megjegyzés:

  1. Elárulom még fólia sem védi. :D
    Nem tűnik rossznak egyébként. :) Colossal után lehet beújítok valamit.

    VálaszTörlés
  2. Bizony, már bevett taktikám mindenből a leghátsót elvenni...

    VálaszTörlés
  3. Kedvencem, nàlam tökéletesen teljesít. Két éve csak ilyet veszek.
    ági

    VálaszTörlés
  4. Nekem is ilyenem van. :D Először valóban furcsa volt a kefe, hogy hajlik, de ne aggódj, majd megszokod! :D A vízállósága miatt pedig csak ezt használom amikor vizsgám van. Valahogy megnyugtat, hogy a szempillaspirálom mindig kitart mellettem bárhogy sikerül is a vizsga. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.