Csoda? Varázslat? Fekete mágia?

Vagy csak szimplán szerencse, hogy az utóbbi időben kifogtam három hiper-szuper beauty cuccot is :D. Az elsőt már megmutattam nektek a fészen, de írok róla most bővebben is. Ő az a bizonyos csodahajkefe, amit még most sem hiszek el, bár sejtem, hogy miért olyan csodás... Amúgy Remington és valami fura gyöngyinfúziós csoda, ami selymesíti a hajat és könnyebbé teszi a hajszárítást, mert a kis tüsik körüli műanyag is valami speciális anyagból van. És hihetetlen, de működik. Mondjuk nem vagyok egy fésülködős típus, hajlamos vagyok megfeledkezni róla, tudom tök undi vagyok, de ha fésülés nélkül is jól áll általában a hajam, akkor minek barmoljam össze... Na visszatérve a hajkefére, csodásan selymes és fényes a hajam amióta megfésülöm vele, naponta kétszer (reggel-este). Mivel semmi mást nem változtattam meg a hajápolási szokásaimon, így a kefének tulajdonítom a varázslatot. Persze az is lehet, hogy maga a fésülködés művelt csodát és nem kifejezetten a kefe (bár nem mert azért szoktam fésülködni, de nem szokott ilyen szép lenni utána a hajam). Egyébként több verziója is van, van körkefe is belőle, sőt van keratinos változat is (erősen elgondolkoztam rajta) és $10-ba kerül (mákom volt, az enyém csak $5-ba fájt).

ÉS még szép is :).



A másik két csoda egy márkához tartozik és őket már figyelgettem egy ideje, de így hogy le lettek árazva el is hoztam őket. A márka nagyon új még, csak pár termékük van a piacon és Willa-nak hívják. Csupa természetes összetevőket használnak, parabén mentesek és az arcápolási vonal ráadásként illatanyag menetes is. Én egy testápolót választottam és egy nagyon fura hidratálót arcra. A testápoló egy álom, szinte folyékony, egy másodperc alatt beszívódik, semmi zsíros érzet és tökéletesen hidratál, pont ilyet kerestem nyárra. Ráadásul az illata is friss, citrusos, szóval kielégítette minden vágyamat. 

Elfelejtettem róla képet csinálni...


A hidratáló pedig igazából nem is hidratáló, hanem egy színezett, magas fényvédővel ellátott 'arcvédő'. SPF30 van benne, szóval nagyszerű nyárra, még napozáshoz is (azt úgysem fogok mondjuk), hidratál is, könnyen felszívódik, olajmentes és egyébként olyan, mint egy primer. Kisimítja a bőrt és nagyon puha, selymes tapintásúvá teszi. Viszont trükkös a dolog, mert igazából nem azért színezett, hogy a bőrnek adjon színt, hanem azért, hogy a benne lévő cink oxid fehér színét semlegesítse, így nem leszünk furán fehérek tőle és a fotókon is jobban mutat. Zseniális... Évekig kerestem a tökéletes fényvédős nappali krémet és végre megtaláltam (örül, mint majom a farkának szindróma már 3 napja).

Egyszerű és cuki.

És thank god még pumpás is :D.


Nektek vannak ilyen kis csodatermékeitek, amiktől nem vártatok túl sokat, de mégis fantasztikusan beváltak?

15 megjegyzés:

  1. Az arcvédődet (Lolly BB krém) én is szívesen kipróbálnám, nagyon szimpi a leírásod alapján :)

    VálaszTörlés
  2. ez tetszik, Lolly BB krém... Amúgy sajna nem az, mert nem nagyon van fedése :(

    VálaszTörlés
  3. azt hittem csak én nem nagyon szoktam fésülködni :D hajmosás után elég egyszer kibontani, és bírja a következőig :D mondjuk lehet egy ilyen csodás hajkefét én is használnék!

    VálaszTörlés
  4. én se mindig fésülködök, nem vagytok egyedül :D tetszik ez a márka, hol lehet kapni?

    VálaszTörlés
  5. én sem vagyok az a fésülködős típus ... most megnyugodtam, hogy nem vagyok magam :D

    VálaszTörlés
  6. Próbáltam rákeresni erre a hajkefe csodára..mi a fedő neve pontosan?köszi :)

    fashionandmargarita.blogspot.com

    VálaszTörlés
  7. na akkor én is megnyugodtam ezzel a fésülködés témával kapcsolatban :D

    http://www.remingtonproducts.com/womens/Brushes-and-Accessories/Brushes/TStudio-Pearl-Cushion-Brush.aspx

    és itt van minden infó a hajkeféről

    VálaszTörlés
  8. Én mióta kiskoromban full rövidre le lett vágva, mert nem fésülködtem, van hogy napi 3-4× is megfésülöm... :D Nyilván nem vágatná már le anyám, de azóta ez ilyen beidegződés nálam.. :D

    VálaszTörlés
  9. Tetszik a Willa márka, m.o.-n van?

    VálaszTörlés
  10. Haha, én is nemfésülködő vagyok. Van hogy úgy szebb a hajam, mint miután megfésültem...
    Minden esetre, nekem is kell ilyen csodakefe...egyelőre még mindig a Tangle Teezert várom, már a második csomag van úton hozzám, de egyszerűen nem akar ideérni. :/

    VálaszTörlés
  11. az sem rossz, csak a miénk elveszett valahol egy párhuzamos univerzumban vagy mittomén :D

    VálaszTörlés
  12. Én se fésülködtem, max. hajmosás előtt (h kiszedjem nagy nehezen a nagy kócokat a hajamból), de aztán másfél hónapja vettem végre egy vaddisznósörte hajkefét és pár nap alatt megváltozott minden. Azóta minden reggel és este vidáman fésülködök, olyan kellemesen birizgálja a fejbőrömet, állok a tükör előtt pl. telefonálás közben és hosszú percekig a hajam csesztetem vele, olyan mókás. Függővé tesz. :) Óvatosan szedi ki a csomókat, nem húzza a hajam, kevésbé zsírosodik tőle (régen 3-4 napig hordtam kiengedve, utána már jött a kötelező copf, most meg a 6-7. napon se lenyalt, zsíros, simán utcára megyek vele). Nekem ez a nagybetűs csoda. :))
    Régen nem hiába volt a nőknek fésülködőasztaluk, ami előtt ülve hosszú percekig kefélgették hosszú loboncuk és akkor még sehol sem voltak műanyag tüskék, minden szőrből-fából és még ki tudja, milyen természetes anyagból készült.
    De örülök, h te is megtaláltad a magad kedvencét! ;)

    VálaszTörlés
  13. otthon nekem is van igazi szőr kefém, sajnálom, hogy nem hoztam el :( de ami még nagyon jó az a szaru fésű, felszívja ugyanis a felesleges faggyút a hajból és tovább lesz szép, fényes és nem kell olyan gyakran mosni

    VálaszTörlés
  14. It can hurt at first though, so prepare your face by running an ice cube
    over the brow line or other part of the face that will be plucked free of unwanted hair.
    Although I have pretty thick facial hair, no problem at all with Braun Series 7.
    There is usually an selection of obtaining
    the two dry as well as damp shaving characteristics with most
    of the men's electrical shavers, irrespective of the style of shaver head.

    Here is my page electric shaver reviews 2013

    VálaszTörlés
  15. But having bought such an expensive product there are some care instructions hat needs to be followed to derive the maximum
    benefits. Why bother going to the department store when everything you
    need is right in your kitchen. Apricot: Apricot
    is the base ingredient of cosmetic scrubs due to its natural exfoliating properties.


    Feel free to visit my weblog - just natural organic skin care

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.