MAC Hey, Sailor! Blush & High-Light Powder - teszt

A MAC nyári kollekcióiból mindig a különleges pírokat, púdereket, highlightereket (mikor éppen mi szokott lenni) várom a legjobban, jóformán csak ilyen limitált darabjaim vannak, most hogy így átnéztem a fiókomat. A Hey, Sailor!-ból is természetesen egyértelmű volt, hogy jön velem a fénypúder és beleszerelmesedtem az egy pírba is. Dupla teszt, mert el nem tudom képzelni milyen oknál fogva, de együtt fotóztam őket (fáradt voltam, félig aludtam már valószínűleg...).




High-Light Powder - Crew

Csomagolás: 10/10

Fekete helyett fehér és kék csíkos a doboz, a kompakt pedig fényes sötétkék, ablakocskával, azon arany MAC felirat. Szép, elegáns és egyszerű. Nincs más hozzáfűznivalóm :D.



Használat: 9/10

A textúra nagyon finom, lágy és selymes, kicsit porol, de nem vészesen. Könnyen felvehető az ecsettel, szépen el is oszlatható és építhető. A felületen lévő színes csíkok nem tűntek el az első használat után (mivel maga a világos highlight szín a 'díszítés') és nem is keveredtek össze a színek, amin nagyon elcsodálkoztam, ez abszolút kellemesen meglepett. (Temptalia szétbarmolta a sajátját, ott meg tudjátok nézni, hogy milyen :D.)

Termék: 10/10

Hihetetlenül kellemes csalódás ez a  púder, ami mint kiderült nem is igazán mondható highlighternek. Ugyanis a fényes halvány bézs alap szinte egyáltalán nem is érvényesül a felvitelnél, ez csak egy kis fényt ad a három színnek, amik inkább egy arcpirosítóvá keverednek össze. A legnagyobb részt egy melegebb tónusú rózsaszín alkotja, majd egy narancsosabb barack és végül egy kis hidegebb tónusú lila. A végeredmény egy kicsit korallos rózsaszín pír lesz, enyhe fénnyel. A pigmentáció nagyszerű szerintem és építhető is, ha valaki erőteljesebb hatásra vágyik. Nagyszerűen mutat világosabb bőrön (hideg és meleg tónusún is), viszont egy sötétebb bőrön nem biztos, hogy annyira szépen tudna érvényesülni. A tartóssága rendben van, nálam kibírt egy napot, sajnos az edzést már nem... de azt nem is kell neki.



Ár: 8/10

Én $29-ért vettem, otthon 7700 Ft (csak 1300 Ft az eltérés, már komolyan kíváncsi voltam erre, most végre kiszámoltam). Ezért viszont kapunk 10 grammnyi pírt, a szokásos 5-6 gramm helyett, ami viszont 5900 Ft.

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Igazi kincs, pláne a megszállott gyűjtőknek! Nagyszerűen használható és sokáig elég is lesz, ráadásként még csodaszép is.


Powder Blush - Launch Away!

Csomagolás: 10/10

Nem írom le még egyszer... Szép és kész.

Használat: 9/10

Finom a textúra, könnyen eloszlatható és építhető. Egy picit porzik sajnos, de csak ennyi a hibája.



Termék: 10/10

Ultimate dollskin pír no2 (a Full of Joy a no1)! Csodás pasztell barack, enyhe rózsaszínes beütéssel és szinte matt finissel. A pigmentáció is teljesen rendben van és építhető. Nincs mit ragozni a dolgot: álomszép. Bár sajnos ez az árnyalat kifejezetten a világosabb bőrön mutat jól igazán, hiszen a szín is elég világos, viszont a hófehérke szindrómásokon bámulatosan mutat. Azon meg külön meglepődtem, hogy 11 óra viselés után is ugyanúgy a helyén volt. Kihagyhatatlan darabnak ítélve (világos bőrűeknek).

Crew és Launch Away!


Ár: 8/10

Itt kint $21, otthon 5900 Ft, ezért 6 grammnyi gyönyörűséget kapunk. Nekem megérte...

Összegzés: 9/10

Értékelés: 5ös. Nem lehet csalódni a MAC arcpirosítókban, vagy csak én választom ki mindig a hiperjó darabokat, nem tudom. Csodás szín, szép csomagolás és tartós is.

Ui: amint lehet lesz velük smink is!!!

5 megjegyzés:

  1. a High-Light Powder nekem nem lett szerelem, nem tudom miért, lehet valami erőteljesebbre számítottam...

    viszont a Launch Away! amióta megvan, azaz 3 hete, csak őt használom, azt hiszem ez egyértelműen szerelem! Ha már a Full of joy nekem kimaradt :'(

    VálaszTörlés
  2. Off, de ide írom. Sheinside-on is van galaxy leggings, egesz jo, szerintem siman kapnal is annyi kreditet naluk.

    VálaszTörlés
  3. veracska_: nálam is teljes a láv :D

    Andi: köszi az infót, ennek utána is nézek :D

    VálaszTörlés
  4. Én a Névtelen imádód vagyok, nem troll XD És nagyon szeretem az oldalad :3 Csak úgy valami, feltűnt és megkérdezném :D Sokalltad azt a kis tuti fűzős toppot 40 dolcsiért, de 30at simán kiadsz egy X-edik pirosítóért, és akkor hogy is van ez? :D Mmint értem én h nem szabad dobálni a pénzt az ablakon, de azért az is különleges darab volt *-* ( egyébként eszméletlen jó lett a DIY version is :) )

    VálaszTörlés
  5. Na pont ezért sajnálok egy felsőre kiadni 40 dolcsit, hogy több maradjon sminkre XD kinek mi az őrülete, ki mire szeret többet költeni :) meg sajna egy pírt itthon nemtok megcsinálni, bár úgy lenne (lenne itt egy kis sminkgyáram a szekrénybe elrejtve vagy valami :D)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.