MAC Extended Play Lash - teszt

Azt hiszem a tökéletes szempillaspirál megtalálása egy életet felőrlő probléma :D. Évek óta keresem a tökéleteset, ami minden szempontból kielégíti az igényeimet (hosszít, dúsít, emel, vízzel lemosható, extra fekete, nem tapad össze, nem maszatol stb), de úgy látszik ez egyszerűen teljességgel lehetetlen feladat. Persze vannak nagyon jó spiráljaim, de mindegyikből hiányzik valami. És ráadásul a spirál a legzsákbamacsekabb dolog, mert nem lehet letesztelni és utána hazavinni (legalábbis én nem vagyok hajlandó egy tesztert magamra kenni). A MAC spiráljait szeretem, eddig nekem jól teljesítettek, szóval nagyon-nagyon kíváncsian és óriási elvárásokkal kezdtem el tesztelni ezt az új darabot.


Csomagolás: 10/10

Abszolút és teljes mértékben LOVE, ilyen nagy betűkkel. Nem volt gondom a korábbi elegáns, fekete vonallal sem, de ez az elektró fémes sellőkék mindent üt, totálisan az ízlésemnek megfelelő. Egyébként meg cuki pici, a teljes méretű spiráljaim közül ez a legkisebb, de a legdögösebb is egyben. Jól kézre is áll ráadásul.



Használat: 8/10

Öhhhmmm... még szokjuk egymást. Elsőre nem volt túl jó, másodszorra már könnyebben ment a dolog. A keféje nagyon vékonyka, bevallom ilyenem még nem volt, bár már egyszer használtam hasonlót. Nagyon könnyen el lehet érni a pillatöveket is vele, meg a legkisebb szálakat is, viszont a nagyon folyékony textúra miatt maszatol, mint a fene (bár másodszorra már nem volt olyan vészes), remélem kicsit majd besűrűsödik vagy megtanulom jobban kezelni :D.



Termék: 7/10

A leírás alapján ezeket tudja, vagyis kéne tudnia: göndörít, megemel, volument növel, tartós (de nem vízálló) és vízzel le lehet mosni. A megemelés a pici, vékony kefének köszönhetően kipipálva, göndörítést nem vettem észre, mert minden nap használok szempillagöndörítőt, volument kicsit növel, nekem ez nem elég, viszont szépen hosszít, ez tetszik benne nagyon. Tartósnak is tartós, nem pereg, nem maszatolódik és ennek ellenére az ígéretéhez híven lejön vízzel (ezt egyszerűen imádom, minden spirálnak tudnia kéne ezt, annyira könnyű így lemosni és nem kell dörzsikézni feleslegesen a lemosóval a szemkörnyéki érzékeny bőrt). Nem mondom azt, hogy fúj, hát milyenek már a pilláim tőle, mert szép, viszonylag látványos is, de nem az igazi... egyszerűen nem az igazi. Nincsen meg az a wow faktor benne sajnos. Ettől függetlenül szeretni fogjuk egymást, de ha drámai hatást akarok elérni nem ehhez fogok nyúlni az tuti (még mindig Essence I Love Extreme, csak lenne tartósabb...).

Imádom az árnyalat elnevezését :D.

Ez az első próbálkozásunk, a második már sokkal szebb lett, arról majd pótolók fotót :D. Ja és Feeling Fresh + Emerald Sea kombó van rajtam :D.




Ár: 8/10

Itt kint $15-ba kerül, ami egy ilyen kategóriájú spirálért nagyon jó ár, ugyanis a MAC-hez hasonló márkák spiráljai $20-nál kezdődnek, szinte kivétel nélkül. Otthon szerintem kb 4500 Ft lehet, ami már nem is annyira vészes egy jó spirálért. 

Összegzés: 8/10

Értékelés: 4es. Jó kis spirál ez, de nem a legjobb. Kellene ide az a wow drámai hatás és akkor kiváló is lehetne. Viszont akiknek amúgy nem jön be a drámaiság tehetnek vele egy próbát, sokkal kíméletesebb egy ilyen vízzel lemosható formulát használni.

5 megjegyzés:

  1. De jó az új zöld szemszerkó kombó :)
    Igen, láttam már rajtad jobb szempillaspirált.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Próbáld ki a Max Factor False Lash Effect-jét! Én is rengeteg spirált kipróbáltam már, mindenféle árkategóriában, de hatását tekintve talán még ez volt a legjobb...eddig. ;)
    Anett

    VálaszTörlés
  3. Összetapasztja a pilláid, vagy nem jól látom??? Lioele szebb sokkal :-(
    A zöld szemcerka nagyon szép!!

    VálaszTörlés
  4. Az a zöld valami fantasztikusan szép!

    VálaszTörlés
  5. Névtelen: köszi a tippet, de már próbáltam :D

    Erica: elsőre tapasztotta, de másodszorra már nem szerencsére :D arról is van kép

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.