MAC Hey, Sailor! Suntints - teszt

3:18 de.
Mert ajakápolóból - pláne, ha fényvédős és szép színes meg csillogós - soha nem elég! Ráadásul a MAC darabok eddig nekem nagyon beváltak, szóval nagy elvárásaim voltak ezzel a kis csíkossal kapcsoltban is.


Csomagolás: 10/10

A tubus szép fehér-kék csíkos dobozban érkezik, amit arany feliratok díszítenek. Maga a tubus szintén csíkos, de itt már visszaköszön a 'szájfény/balzsam' színe is. A kupak sötétkék. Semmi extra igazából, de aranyos.

Használat: 10/10

Annak ellenére, hogy kinyomós-tubusos elég jó használni, mert könnyű kontrollálni a kinyomható mennyiséget és egyenletesen lehet felvinni az ajkakra. 



Termék: 8/10

Igazából nem túl sok mindent tudok írni róla... Van benne 20as fényvédő, ami nagyon jó, ennyi minimum kell nyárra, mert az ajkak bőre érzékeny nagyon. A textúra nem ragacsos, kellemes viselet és nevetségesen hosszantartó a hatása, én reggel felkentem, de délután is még éreztem, hogy az ajkaimon van. Egyetlen egy dolog zavaró benne, hogy az egyébként csodálatos rózsaszínes arany csillámos árnyalatból az égvilágon semmi nem látszik felkenve, egy teljen sima egyszerű szájfénynek tűnik csak. Nagy kár, mert nagyon szép ez a szín elméletben (egyébként az Au Rose van meg nekem :D). Az illata kellemes, édes sütikés, minden bizonnyal vanília, de én néha már nem tudom beazonosítani, pláne eldugult orral :D.

Jobb oldalon el van kenve kissé, ott lehet látni, hogy simán áttetsző lesz :(.


Ár: 6/10

Fényvédős, jól hidratáló ajakápolót sokkal olcsóbbért is kaphatunk, mint $16 (otthon biztosan legalább 4000 Ft).

Összegzés: 8,5/10

Értékelés: 4es. Szép meg jó meg MAC, de ilyet nem veszek többet és mint ahogy pár sorral fentebb írtam, olcsóbban is lehet jó fényvédős ajakápolót kapni (Carmex :D)

2 megjegyzés:

  1. Ok, de kb ezeket vásárlás előtt is tudtad, nem? Love Carmex, de önmagában uncsi...ez lehet, h 16 dollár, de sokkal csábítóbb, habár hozzáteszem, hogy nem venném meg, mert a szájfények ált 12 1 tucat, így valami szuperextrának kell lennie, h ennyit fizessek érte.

    VálaszTörlés
  2. Olyan Nars Orgasm színe van nem? :)
    Így kinyomva tényleg csodás (bár viselni utálom a csillámost :S), de rágugliztam és szájon tényleg semmi...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.