Hogy miért nem jutott előbb az eszembe...

5:58 du.
Több hónapja álmodozok egy fantasztikus felsőről. Sima egyszerű fekete trikónak néz ki elölről, de a hátul szalag van belefűzve, mint egy fűzőbe. Csodaszép, egyszerű de nagyszerű, trükkös és ötletes. Csak éppen sajnáltam érte közel 40 dollárt kiadni, mert mégiscsak egy nagyon egyszerű dologról van szó. Az meg persze eszembe se jutott, hogy hé te nagyokos, hát ezt tök simán meg tudod csinálni otthon is kábé 10 dollárból! Néha komolyan el sem hiszem, hogy ennyire ostoba tudok lenni :D. De a nagy sikerű farmer shortos bejegyzés óta folyamatosan különböző DIY projectek száguldoznak oda meg vissza a fejemben és megálmodtam tegnap, hogy én bizony csinálok egy ilyen trikót. Meg is vettem a hozzávalókat és amint lesz egy kis időm neki is látok. Addig is az inspirációs kép és az én alapanyagaim (természetesen kicsit változatok az eredeti felálláson) és egy kérdés: nektek okés, hogy én így tök jól elhülyéskedek ezekkel a dolgokkal, szíves látjátok őket vagy inkább hagyjuk?? :D



22 megjegyzés:

  1. iiigen, szeretnénk még sok ilyet látni:)

    VálaszTörlés
  2. ha van időd és türelmed akkor mért ne? sok sikert hozzá. már csak az lenne a kérdésem, hogy a lyukacskákat hogy tudod a topra tenni? van ilyen szegecselő, vagy mi ez?:):)

    VálaszTörlés
  3. naná hogy akarunk látni ilyeneket még :D..tudom hogy ezt tőlem tanultad ifjú padawan :D

    VálaszTörlés
  4. Hú, kíváncsi lennék a végeredményre :P

    VálaszTörlés
  5. Engem érdekel, szeretem nézegetni a különböző DIY ötleteket. Mondjuk nem hiszem, hogy ezt pl. meg fogom csinálni, de mindig jó látni, hogy milyen ügyes dolgokat lehet otthon csinálni :)

    VálaszTörlés
  6. Engem igazán érdekel. Várom a művedet! :)

    VálaszTörlés
  7. A ringlizési megoldásra én is kíváncsi vagyok, nah meg a kész műre még inkább. Én színeimben csinálod, úgyhogy ha bejön még a végén lenyúlom az ötletet. Bár engem zavar, h a melltartó pánt hátul ott van, jó, tudom, nekem is van elől kapcsos változatom (hátul hol egyszerű csíkkal, hol Félix-szel:)), ettől függetlenül tetszik.

    VálaszTörlés
  8. én szeretem a diy bejegyzéseket de ezt spec úgy csinálnám hogy az egész háta iylen leygen, és nem ennyire elütő színekkel:D grrrrr TÖBB IDŐŐT!!! akarok már valamit csinálni énis...:(

    VálaszTörlés
  9. Ilyet már csináltam. Nem bonyolult, de annyiból igényelhet némi trükközést, hogy alkattól függően, nem biztos, hogy tökéletesen így fog állni. Lehet, hogy egy-egy öltéssel rögzíteni kell a szalagot, vagy nem párhuzamosan kell elvágni az anyagot, mert deformálódhat a kész mű az emberen. Rajtam pl lapockánál összecsúszik.
    Ügyes légy :)

    VálaszTörlés
  10. Én is kíváncsi vagyok ezekre a DIY postokra, jöhetnek! :-)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon várom :) Imádom a DIY bejegyzéseidet.

    VálaszTörlés
  12. Légyszi csináld meg! Tényleg jó az ötlet, én tuti nem tudnám megcsinálni, de attól még szeretem az ilyen DIY dolgokat :)

    VálaszTörlés
  13. Kíváncsian várom az eredményt :)

    VálaszTörlés
  14. Alig várom, hogy készen legyen! :)

    VálaszTörlés
  15. Na jól van akkor :D egyelőre száradnak a felsők, ki akartam mosni őket mielőtt nekilátok

    VálaszTörlés
  16. Én nagyon kiváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  17. kíváncsi vagyok rá nagyon:)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon várom már, hogy milyen lesz a Tied. :)
    Én egyszer egy motorostalálkozón kapott pólót alakítottam át egy szaggatott hátú trikóvá

    VálaszTörlés
  19. én is kíváncsi vagyok... szombaton ez lesz az első dolgom amint felkelek :D

    VálaszTörlés
  20. Még szép h szívesen látjuk:D

    VálaszTörlés
  21. Igen, csináld!!! szívesen nézegetem

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.