Adventi Szépség Naptár - 1. nap

4:44 du.
Jajj de nagyon szerettem volna ezt megcsinálni és most végre eljött a december és megcsinálhatom a saját Adventi Naptáramat! Nektek! Úgy gondoltam, hogy minden napra lesz egy kis beauty, egy kis zene ajánló és egy kis film ajánló. Remélem tetszik majd a kis őrültségem nektek is!

Íme a legegyszerűbb, de leghatásosabb ünnepi smink: fekete tusvonal a szemre, mehet mellé pluszban felülre egy ezüst vagy egy arany vonal is, lágy meleg fényű highlighter és piros rúzs, na meg persze szempillaspirál vastagon. Egyszerű és gyorsan elkészíthető és biztosan mindenkinek megvannak az alapanyagok hozzá otthon. Íme az én kedvenceim:



1. Ami nekem folyékony fekete tusok közül eddig a legjobban bevált az a Shiseido Automatic Fine Eyeliner. Nagyon precíz, nagyon fekete és nagyon tartós, vastag és vékony vonalat is egyszerűen lehet vele húzni. 

2. A csillámos tusok nem tartoznak a kedvenceim közé, nincs is túl sok nekem, de ami van az mind Essence és mind jól működik. A Glam Liner-ek között van arany és ezüst is!

3. Ha highlighter, akkor Mineralize Skinfinish egyértelműen. Karácsonyra mondjuk a Soft and Gentle.

4. Az örök kedvenc piros rúzsom nem más, mint a MAC Russian Red és a hozzá való szájfény kombinációja. Ő kékes tónusú piros, így optikailag fehéríti a fogakat :D.

A karácsonyi zenék és filmek megszállottjaként pedig nagy gyakorlatom van a szentestére való lejátszási lista összeválogatásában. A dalok között mindig szerepel az egyik legnagyobb ünnepi kedvencem az All I Want for Christmas. Én szeretem a Mariah Carey féle eredetit is, de anyukám azt annyira nem szóval mellette ott van az Igazából Szerelem verzió is.



Filmek tekintetében minden évben ugyanazt csinálom: decemberben minden napra egy karácsonyi műalkotás. Azt hiszem ma a Hull a pelyhes címe remek Arnold Schwarzenegger mozival fogok kezdeni, mert egyszerűen felejthetetlen a te vagy a kedvenc kuncsaftom szöveg :D.


12 megjegyzés:

  1. Jaj, ez a szám! Én már így is alig bírok a munkára koncentrálni! Hiába, még van 23 nap karácsonyig, nem bírok elvonatkoztatni a készülődéstől/várakozástól!

    VálaszTörlés
  2. hihi jó sorozat:) örülök neki:P

    VálaszTörlés
  3. nagyon jó ötlet :)) én karácsonyi klipeket küldök a családtagjaimnak :))
    viszont hirtelen ezt olvastam:"fekete tusvonal a szemre, mehet mellé pluszban FÜLRE egy ezüst vagy egy arany vonal is" mondom Amerikában mik vannak :DDDDDDD

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik az adventi naptárad, az Igazából szerelem a nagy kedvencem:)
    Várom a többi napot is:)

    VálaszTörlés
  5. jó ötlet:) Pont most nyitottam ki a csomagom amiben megjött az arany színű csillámos tusom, úgyhogy valamelyik nap biztos megcsinálom:)

    VálaszTörlés
  6. jaj,de aranyos :) köszi,hogy december 1.napját ilyen vidámmá tetted Lolly :) várom a többit is nagyon :) pusziii

    VálaszTörlés
  7. De jó! Én is nagyon karácsony mániás vagyok, de úgy látom, hogy te is. :) Nekem is ez a kedvenc karácsonyi zeném meg persze a last christmas :)) Filbőml pedig a Télapu 1-2-3 :$ A smink pedig nagyon jó ötlet, tuti megcsinálom egyik nap.

    VálaszTörlés
  8. a hull a pelyhes nagyon király, én nagyon szeretem :D

    nagyon jó ötlet az adventi naptár, ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  9. örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket :D

    VálaszTörlés
  10. Aranyos vagy nagyon, hogy ezt nekünk csináltad :)

    VálaszTörlés
  11. Szuper ötlet! Én is azt szoktam csinálni hogy már december elején elkezdek karácsonyi filmeket nézni :) kiváncsi leszek a következő filmajánlódra karácsony témában!

    VálaszTörlés
  12. holnap ki is derül, hogy mit ajánlok következőnek :D van még pár ötlet a tarsolyomban

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.