NYX Soft Matte Lip Cream - teszt

1:23 du.
Azt hiszem magamtól lehet, hogy soha nem vettem volna meg ezt a kis különlegességet, így nagyon örülök, hogy benne volt a MyGlam csomagban....

Nagyon kíváncsi voltam rá...

Nem rajongok ugyanis túlságosan a matt dolgokért, mert szárítják az ajkakat és igazából ez sem kivétel, de nagyon megtetszett... A csomagolás egyszerű, fekete kupak és a 'rúzs' színével megegyező tubus. Érdekes hogy nem átlátszó, de nekem tetszik, bár így nem lehet látni, hogy mennyi van benne, de sebaj. Az applikátor teljesen okés, elég anyagot vesz fel elsőre is, nekem ez az örök heppem, de itt nem kell emiatt aggódni szerencsére. Próbáltam kibogarászni, hogy mennyi is van benne, de a csomagoláson nem találtam és a honlapon sincsen feltüntetve.

Az árnyalatok városokról kapták a nevüket.

Érdekes, hogy nem átlátszó, hanem a rúzs árnyalatával megegyező a tubus színe.

Maga a szájfény (a honlapon ebben a kategóriában található) inkább egy krémes állagú rúzs, de valami elképesztően sűrű és lágy, egyáltalán nem folyik és meg voltam róla győződve első ránézésre, hogy lehetetlenség lesz egyenletesen felvinni. De tévedtem! Nagyon könnyen lehet kezelni és az applikátorral nagyon szépen és precízen lehet dolgozni. Le a kalappal, kellemes csalódás volt, de nagyon kellemes. Gyorsan szárad és tényleg matt, ami sajnos azzal jár, hogy nem kényelmes viselet, hiszen nem ápolja, hanem szárítja kissé az ajkakat. De egy kis ajakápolóval megoldható a probléma :D. A szín tartós, és egy másik hibapont is kiderült a kopásnál, ugyanis nagyon csúnyán kopik le, az ajkak belső felétől kezdődve (elég érdekesen néztem ki :D). Nyilván ez egy kevésbé feltűnő árnyalat esetében annyira nem látványos, de a San Paulo egy elég erőteljes vöröses szín (ezt dobta ki a gép nekem) és nagyon meglátszik, ha  elkezd kopni. A Soft Matte Lip Cream összesen 11 különféle árnyalatban kapható, darabja 6 dollár, hogyotthon ezt mennyire hozták ki, azt nem tudom, de szerintem olyan 1800-2000 Ft között lehet, de javítsatok ki!

Látszik, hogy milyen kis krémes.

Jó erőteljes és pigmentált a szín. Fantasztikus!

Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4,5/5
Összegzés: 4es. De erős négyes ám! Kellemes csalódás volt és örülök, hogy sikerül kipróbálnom, mert így legalább tudom, hogy vennem kell még pár darabot belőle, többek között a Tokyo-t (kellemes kis korallos szín)...Matt rajongóknak kötelező!

3 megjegyzés:

  1. Ezt találtam: Net weight 0.23 oz / 6.5g (Majdnem 7ml)

    Nálam sajnos ez felejtős, most folyton hámlik a szám. :S Viszont néztem, hogy van ilyen sima krémes rúzsváltozatban is. Mármint ami nem matt. Na az nagyon csábít. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki, gyönyörű a színe, de félek, hogy csak rontana a szám állapotán. *Chanel

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű szín.......:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.