Egy kis haul

Szinte egész nap elkerült a net angyalkája, szóval unatkoztam, filmet néztem, olvasgattam, aztán eldöntöttem, hogy fürdőruhát kéne venni, ha már tengerparton töltöm a karácsonyt (gyűlölök fürdőruhát venni, de hordani még jobban utálom, szóval nemtom mi lesz..., de amúgy találtam egy cuki kéket :D). Gondolom ti is észrevettétek már, hogy egy ideje nagyon visszafogott vagyok és nincsenek haulok, nem vásárolok semmi új sminket meg ilyesmit. Nos ennek igazából kettő darab oka van, az egyik, hogy valamiért mostanában sminkek helyett ruhákat veszek, nagyon sokat sajnos, de mindet leárazva szóval annyira nem gáz a helyzet... A másik pedig, hogy előfizettem a MyGlam nevű szépségdobozra, amire kb már vagy egy hónapja várok, állítólag már itt kéne lennie, de semmi nyoma... A posta mindenhol megbízhatatlan. Havi 10 dolcsiért 4-5 luxusminta és teljes méretű termék lapul egy neszesszerben (az e havi adag egy UD mini szemhéjalap, egy UD teljes szemhéjpúder, egy NYX teljes szájfény, egy Tarte teljes szempillaspirál és egy fura kis papíros arcpirosító), és arra gondoltam, hogy ez egy hónapra elég is kell, hogy legyen, majd legfeljebb csak nagyon különleges és limitált dolgokat veszek meg mellé. Remélem holnapra már itt lesz, mert tűkön ülök, de nagyon :D. Na de vissza a lényeghez, a mai vásárláshoz. Szóval nem bírtam ki és vettem egy elf palettát, kemény 5 dollárért, szóval belefér, és egy Vaseline ajakápolót, mert abból meg sohasem elég és ki akartam próbálni (működik, szeretem :D). A palettáról majd jön a teszt a héten. Extrának meg ebben a sminkem mentem vásárolni, ilyet se láthattok minden nap, natúr színek :D. Ja és a hugikámnak innen üzenem, hogy neked már van Transformers-es pólód? Mert nekem már igen :D.

Klassz kis palettának tűnik, nem?


Egyre rosszabbul fotózok sajna...

Annyira nem állt rosszul :D

UD használtam amúgy.

8 megjegyzés:

  1. nagyon kíváncsi vagyok a tesztre:) és olyan kis csomagra én is befizetnék de hát Hungary...

    és hol karácsonyozol???

    VálaszTörlés
  2. Irigy vagyok a MyGlam nevű előfizetésedre, sok külföldi blogon láttam már hasonlót és nagyon jó termékék, minták lapulnak a dobozokban.

    A papírlapos pirosítóra meg nagyon kíváncsi vagyok, mert tavasszal rendeltem Mai Couture márkából, ami elég drága volt 29 $/50 lap.
    A színe gyönyörű de használhatatlan , vagy csak nem ismerem a felvitel helyes módját, a blogon augusztus elején írtan róla röviden :(

    VálaszTörlés
  3. pont ilyen az én vazelinem is:D csak az a müllerből van:D

    VálaszTörlés
  4. Dia: Floridában :D

    E73: olvastam akkor róla :D remélem rájövök majd a nyitjára... majd ma remélem kiderül...

    2sofix: itt nagyon sok minden van ebből a márkából és úgy vettem észre hogy nagyon jó (testápoló, tusfürdő ilyesmik)

    VálaszTörlés
  5. Kíváncsi vagyok a MyGlam csomagodra, remélem majd bemutatod :)

    VálaszTörlés
  6. Az a paletta nagyon szépnek tűnik.:)

    VálaszTörlés
  7. ú ritkán érzek ilyet, de erre a MyGlam dologra szuper féltékeny lettem:D épp most néztem youtube-n egy kiscsajt, aki bemutatja mik voltak az e haviban és meghalok. UD teljes szemhéjpúder meg primer? ahh na abbahagyom mielőtt megsárgulok:D:D az elf palettára pedig nagyon kíváncsi vagyok:)

    VálaszTörlés
  8. megmutatom ha végre megérkezik... a traking number szerint hawaii-n van...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.