Közérdekű közlemény

2:12 du.
Gondolom Ti is észrevettétek, hogy kicsit kevesebb mostanában a poszt és az Adventi Naptár is megakadt... Higgyétek el nagyon-nagyon szeretném, ha nem így lenne, de egyszerűen minden összesűrűsödött erre a hónapra. A gyerekek és én is beteg lettem, karácsony előtti mizéria, utazás előtti mizéria, ilyen elintéznivaló, olyan elintéznivaló.... És a nap már el is ment és egy sort sem írtam, mert mire eljutok odáig, hogy leüljek a gép elé, már semmihez nincsen kedvem. Ne haragudjatok rám ezért kérlek benneteket! Remélhetőleg januártól minden jobb lesz, suli is újra kezdődik, meg a karácsonyi őrület is véget ér (de jön a suber bowl juhééé :D). Lesznek posztok természetesen, nem kell aggódni, csak kicsit kevesebb. Addig is szeretném, ha leírnátok kommentben, hogy milyen márkákról olvasnátok tesztet, vagy úgy általánosságban miről olvasnátok szívesen!

És imádlak benneteket drága kis olvasóim! xoxo

4 megjegyzés:

  1. ELF termékekről még jöhet teszt, és bármiféle kincsekről, amiket találsz. :) Sikerült már szép hajfestékre és ecsetre lelned?
    Jobbulást és jó utazást!

    VálaszTörlés
  2. Kitartás!Pihenj is ha lesz rá alkalmad :)

    VálaszTörlés
  3. Nem mondod hogy mész a Super Bowl-ra?! Áhhhh most nagyon irigyellek! Tavaly itthon a párommal néztük hajnalig egy csomo chipsel meg üdítővel, sörrel..:D MÉg egy kicsit ide is eljött a feeling, de ott lenni..áhh. Azt legalább egyszer mindenkinek át KELL élnie az életben:D

    VálaszTörlés
  4. jajj dehogy megyek... annyira nem érdekel azért, csak tv-n nézzük majd :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.