Hard Candy Blush Crush Baked Blush - teszt

Gondolom már Ti is észrevettétek, hogy enyhén belezúgtam a Hard Candy márkába (azt hiszem az Essence hiánypótlója itt ez nekem :D) és nem tudok vele leállni. Most egy újabb pirosító esett áldozatul, ezúttal egy baked típusú...

Csak minimális a csicsa :D.


Teszter nélkül is egyből láttam, hogy a márka ezen típusú kis arcpirosítói valójában inkább highlighterek (plusz egy bronzosító :D), mint valódi arcpírok (annak ott vannak a dobozolt rókák :D). De nem bántam, mert nagyon megtetszett a csomagolás is, meg ugye én nem tudok ellenállni a csillogásnak sem. A kis kompakt fehér és áttetsző műanyagból van, a tetején körbefut a Hard Candy felirat, az alján pedig infók vannak. Tükör és ecset nincsen, de nekem nem is nagyon hiányzik. Én a Honeymoon nevű árnyalatot választottam, ami egy halvány barackos rózsaszín arany és ezüstös fénnyel és lila erecskékkel. 

Ti vinnétek nászútra? :D

Azért szép ez a szín...

A textúra nagyon finom és lágy, nekem a MAC Mineralized Skinfinish púdereket juttatta eszembe, csak az idegesítő porolás nélkül. Ez óriási nagy piros pont! Illata nincsen, de nem is hiányzik igazából. A fénye nagyon szép és szerintem egyáltalán nem az a tolakodó, rámborult a csillámos vödör hatás, inkább csak amolyan selyemfénybe vonja az orcákat. Sajnos nem a legtartósabb termékről van szó, 5-6 órát kibír, de többet nem, így leginkább egy buliba, de nem nappali viseletnek tudom elképzelni. Az árnyalat maga pedig jolly joker, szerintem minden típuson jól mutatna. Az ára ha jól rémlik 7 dollár volt, ennyit nem sajnálnék kiadni még egyszer érte szerintem.

... ezért lefotóztam közelebbről is.

Ezt tudja élesben, szép és visszafogott.


Értékelés:
  • termék: 7/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4,5/5
Összegzés: 4es. Fantasztikus textúra, könnyű kezelhetőség és szép árnyalat mellette, tartósság ellene. De nem rossz.

4 megjegyzés:

  1. Szééépséges. Most már valahogy nekem is ki kell próbálnom ezt a márkát, mert a pirosítók nagyon szimpik!

    VálaszTörlés
  2. kàr,hogy nincs illata.hard candy nekem egy èdes curkorkàra emlèkeztet...:)

    VálaszTörlés
  3. érdemes kipróbálni vannak nagyon jó cuccaik :D én most tesztelek egy szempillaspirált az sem rossz

    VálaszTörlés
  4. nekem is nagyon tetszik ez a márka!! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.