Az első My Glam csomagom

Végre, végre hát el sem hiszem, hogy itt van! Egy kis Hawaii kitérő után, jól megkésve (a Hawaii kitérő halál komoly, nem viccelek ám ezzel, ugyanis a csomagom Honolulu-n töltött el egy kellemes hosszú hétvégét, jó neki :D), de megérkezett a My Glam csomagocskám! Nagyon vártam már, hiszem szerencsére megmutatták, hogy mik lesznek benne és hát... nem aprózták el a dolgot, az már egyszer biztos. Három teljes méretű termék és két luxus minta és mindez 10 dollárba került. Jó üzletet csináltam :D. Na de lássuk mi van a kis táskában, mert ugye még az is jár hozzá...

Vajon mi lehet benne???


A teljes méretű termékek az alábbiak:
 • NYX Soft Matte Lip Cream San Paulo árnyalatban
 • Urban Decay Mono Eyeshadow Sin árnyalatban
 • Mai Couture Blemish Control Blotting Papier
A luxus minták pedig ezek:
 • Tarte Lights, camera lashes! Mascara
 • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Sok-sok kincs, mi más?

Ezeken kívül van még a pakkban egy kupon, amivel 15 dollárral olcsóbban lehet megvenni az Urban Decay Book Of Shadows vol IV-et, egy 25% kedvezményre jogosító kupon a Mai Couture webáruházba és egy Mai Couture arcpír lapocska minta. 
Úgy ahogy van az egész kis csomag nagyon fantasztikus, simán megéri előfizetni rá, hiszen a termékek mellett klassz kis kedvezmények is találhatóak benne, valamint egy kis neszesszer is. Igényes, nah... Alig várom a januárit, de ha nekem az meg Alaszkába utazik... vááá... Teszt mindenről jön!

10 megjegyzés:

 1. Láttam egy youtube videóban ezt a kis pakkot és hát imádnivaló! Kár, hogy mi nem tudunk ilyet rendelni. :( Erre én is befizetnék 10 dolcsit simán!

  VálaszTörlés
 2. Itthonra lehet ilyet rendelni? :)

  VálaszTörlés
 3. Mindig nézem ezeket a csomagokat a külföldi blogokon, és mindig fáj a szívem, hogy nálunk ez sincs...:( :)

  VálaszTörlés
 4. ez nagyon megérte, tetszik :) Az Alaszkás mondat jó volt hehehe :D

  VálaszTörlés
 5. úúúúúgy irigykedek :$ nálunk ilyen persze nincs :( várom a teszteket :)

  VálaszTörlés
 6. A mattító lapokra kíváncsi lennék, hogy mennyire válnak be, mert eddig egyik se vált be sajnos nekem. Viszont 25 dolcsit kicsit sokallok rá, ha mégse válna be.
  kata

  VálaszTörlés
 7. nem is néztem utána hogy mennyibe kerül... 25 dollár??? annyit nem ér meg azt már előre megmondhatom!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.