Adventi Szépség Naptár - 5. nap

2:08 de.
Már nagyon késő lehet odahaza vagyis inkább nagyon korán, szóval ami még nálam az ötödik nap, Ti azt hatodikán kapjátok kézhez...
A mai napi tippem ismét szépségápolással kapcsolatos. Tudtátok, hogy nem mindegy, hogyan visszük fel az arckrémünket az arcunkra? Nagyon sokan ugyanis beleesnek abba a hibába, hogy lefelé masszírozgatják, pedig pontosan az ellenkező irányba fölfelé kell masszírozni, így akadályozva meg a bőr idő előtti megereszkedését. Kezdjük az orcáknál, haladjunk a halánték felé, majd körkörös mozdulatokkal a homlokot is masszírozzuk át. Majd induljunk el felfelé a nyaktól az állig. Nem egy agysebészet és egy idő után be is rögzül. A lényeg hogy ne lefelé húzkodjuk és masszírozzuk a bőrünket, hanem kifelé oldalra és felfelé :D.

A mai napi zeném egy pörgős kis karácsonyi buli zene. Vicces, de erre is a Reszkessetek Betörőkben figyeltem fel. Rockin' around...A mai filmem pedig nem más, mint a Télapu (az első rész, a többi gagyi), mert mindjárt jön a Mikuláááás :D.


4 megjegyzés:

  1. Imádom a Télaput, remek választás. :) A második még elmegy belőle, de a 3. rész az ultra gagyi. :/ A zene is tetszik. :)

    Boldog Mikulást! :)

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a számot, már október végén hallgattam!:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.