Napi smink | Peacocktail

10:29 de.
Ahogy ígértem, itt a második smink a Catrice Feathered Fall szemhéjpúdereivel, ezúttal az álomszép kékes-zöldes Peacocktail-el. Nagyon nehéz e között és a lila Plum Plumes között választani, hiszen mind a kettő nagyon gyönyörű és különleges, de a szívem inkább a Peacocktail felé húz. Aminek meg is találtam a tökéletes kiegészítőjét az Essence Crystal Eyeliner Opal Blue Heaven személyében. Jól mutatnak együtt azt hiszem :). Mellettük már csak egy szaténfényű bézsfehér (Urban Decay Venus) és egy matt fekete (Urban Decay Faint) szemhéjpúdert és visszafogott műpillákat használtam (Eylure Punk Princess). Az arcomra halvány rózsaszín pír (MAC Cheeky Bugger), míg a számra egy halvány bézs rúzs (MAC Strip Poker) és egy csillámos szájfény került (MAC Viva Glam Rihanna 2) került.





8 megjegyzés:

  1. Nekem rögtön a tus szúrt szemet, fel is került a kívánságlistámra. A külső sarokban az a zöldes is ahhoz tartozik vagy másféle tus? Nagyon jól mutatnak együtt, és valóban szép ez a Peacocktail.

    VálaszTörlés
  2. Ez a smink gyönyörű, nagyon tetszik. Mivel én béna vagyok sminkelésben, :D ha egyszer lesz kedved, lépésről lépésre nem mutatnád be egy posztba ezt a sminket ? :) Örülnék nagyon :)

    VálaszTörlés
  3. Ez egyszerűen tökéletes lett! :-)

    VálaszTörlés
  4. @Judy: ha lesz időm, akkor szívesen csinálok :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lett! Érdemes megvenni ezt a szemhéjpúdert, de nálunk sajnos még mindig a Check & Tweed kollekció van kint... Szoktál úgy is sminkelni, hogy kontaktlencsét teszel be? Én is örülnék egy step-by-step posztnak! :)

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikus, akárcsak az előző! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.