Holiday 2014 | China Glaze & OPI

All I want for christmas is.... körömlakkok! Félretéve a viccet, nekem már megvan a két tökéletes ünnepi lakkom (PP LakoDom és Moscow), persze egy jégkék még beleférne, de igazából tetszik az OPI Coca-Cola macis szett is, ha jobban belegondolok, mert ugye az meg pont olyan, mintha candy cane lenne. Ja és a Gwen Stefani kollekció fedőlakkjai is igencsak csábítóak. Meg ugye ott van a China Glaze Dancing&Prancing, ami hát te jó isten, tisztára giccs és zsenialitás! És mikor lettem én ennyire körömlakkfüggő? Nem is tudom, hogy utoljára mikor voltak csupaszon a körmeim... Nem gondoltam volna, hogy így megfertőződök (khm... kösssz lakkomlakkom Edina :D), mert korábban évi pár darabbal letudtam a dolgot, de most már ott tartok, hogy hetente elcsábulok valamire. Nyilván nem fogom tudni megállni így az ünnepek alkalmával sem, hogy be ne szerezzek pár szépséges darabot az OPI és a China Glaze kollekcióiból. Az OPI ismét Gwen Stefani-val és a Coca-Cola-val közösködött karácsonyra, az eredmény pedig elég sötétre, de meglehetősen elegánsra sikeredett. Bíbor, bordó, méregzöld, lila, grafit és a piros az uralkodó színek, de természetesen az elmaradhatatlan ezüst és arany is jelen vannak. Meg egy plüss jegescaci. A világ legédesebb fedőlakkjával. Ennyi. 





Just BeClaus & Kiss Me - or Elf!

 Sleigh Park Only & I Carol About You

In A Holidaze & First Class Desires

Red Fingers & Mistletoes & Cinnamon Sweet

Christmas Gone Plaid & Fashion A Bow

What's Your Point-Settia? & Love Is Hot And Coal

Rollin' In Chasmere & Unfrost My Heart

So Elegant & Snow Globetrotter

I'll Tinsel You & Comet In The Sky

Bearest Of Them All

A China Glaze idén a csillogásra helyezte a hangsúlyt, én csak annyit mondok ismét, hogy Dancing&Prancing (holy fuck and sweet jesus...). Mindkét kollekció szerintem hamarosan itthon is elérhető lesz, az OPI a Müller-ekben, a Douglas-okban és különböző webshopokban, míg a China Glaze a Nailland-nél.

No Peeking! & Tip Your Hat

Meet Me Under The Stars! & Out Like A Light

De-Light & Dancing & Pracing

Define Good & Pine-Ing For Glitter

December To Remember & Feeling Twinkly

Chillin' With My Snow-mies & I'd Melt For You

Ti melyiket választanátok???

13 megjegyzés:

  1. úgy érzem, lesznek bajok #szomorúpénztárca

    viszont meg kell említsem, hogy a swatchok alapján az OPI krémfinishű lakkjainak van dupe-ja Moyra Gel Look családban: a Cinnamon sweet-nek és az In a holidaze-nek biztosan. ma álltam vagy fél órát a telefonommal az állvány előtt, hogy hasonlítgassam össze, mert nagyon tetszettek, de mégiscsak krém és mégiscsak kb három rongy :D
    viszont a fedőlakkok, jaj...

    a CG idei kollekciója viszont #hálistennek nem tetszik annyira :D a tavalyiból még mindig iszonyúan akarom az all wrapped up-ot. nem mintha innen nem fogadnék el dolgokat...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nincs mese, körbe kell nézni a Moyra-nál :)

      Törlés
  2. Swatchok alapján a coca colás macis lakk nagyon tetszik, főleg világoskék alapon.
    Megkérdezhetem, hogy az OPI lakkok milyen árban szoktak lenni a Müllerbe? Most szombaton lesz 15%-os szombat, gondolom addig nem lesz még kapható.
    Köszi a segítséget! :)
    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Orsi: Azt hiszem hogy kb 2000 Ft :) kicsit lassan jönnek be a kollekciók de jönnek és az a lényeg :)

      Törlés
  3. Sajnos ismerem a lakkvásárlós sztorit, először nekem is csak kettő volt, most meg már számolatlanul vannak a cipősdobozban. Ha meg Moyra-boltba megyek, akkor ritka, hogy csak egyet veszek, mert ugye egy tábla csoki ára, nem kerül sokba és tényleg szép színeket lehet kifogni.
    Az Opiból én is tudnék választani, nekem Opiból csak krémes színeim vannak, mert azokat tuti elhasználom. Ezek a bordók, lilák és pirosak gyönyörűek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Audrey80: akkor más is ebben a kórban szenved :D sajnos én sem tudom megállni soha, ezért ritkán megyek lakkok közelébe...

      Törlés
  4. :D:D<3 Az OPI nekem nem annyira, de a CG sajnos nagyon tetszik, már úgy várom őket!!! Ez az év legjobb időszaka,mert mindenből ünnepi kollekciók jönnek ki és a karácsony miatt úgy is érzem, hogy "mindent" meg lehet venni. :D

    VálaszTörlés
  5. @Edina: Hihi :D meg lehet bizony! Fun laquers??? Remélem láttad a karácsonyit... OMG! Rendelnem kell tölük!

    VálaszTörlés
  6. Sajnos 3000 Ft az OPI a Müllerekben, kereken 2 CG kijön az árából, de a macis fedőlakk tényleg irtó cuki. :)
    A CG-k közül nem is tudnék választani, szinte az összes nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Az OpI lakkok közül a Holidazem In the sky és a macis!!!!! *.*
    A CG-ből a Snow-mies és a két kék szín tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Moon Angel: Látom a macisat mindenki imádni fogja :) a snowmies nekem is tetszik ;)

      Törlés
  8. Köszi a választ! E-mailben érdeklődtem a Nail Shop Hungarynál, és azt a választ kaptam, h: ,,A kérdezett OPI körömlakk Bearest of Them All nincsen és nem is lesz Magyarországon forgalomba."
    Pedig már beleéltem magam, h az enyém lesz :D Nincsen ötletetek, h honnan lehetne akkor beszerezni, mert ebay-en szállítási költséggel együtt nagyon drága.
    Orsi

    VálaszTörlés
  9. Mindenhol nagyon drága a szállítás, megnéztem :'(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.