Yankee Candle Mánia | Ghostly Treat, Candy Cane Lane, Christmas Memories & Christmas Garland

Nem gondoltam, hogy valaha is megeshet ilyen, de sajnos megtörtént a lehetetlen: kifejezetten nem tetszik egy KARÁCSONYI YC illat. Tragédia... Pedig szeretni akartam, mert azt vártam, hogy pótolni fogja a kedvencemet, de sajnos nem így lett. Bár természetesen szubjektív egy illat megítélése és lehet, hogy másnak tetszeni fog :). Szóval a bűnös a Christmas Garland lett, amit a Christmas Tree helyett szerettem volna használni, mert ugye őt kivonták a forgalomból. De míg ez utóbbi egy kellemes, édeskés fenyves illat, addig az új kollekció zöld darabja konkrétan számomra émelyítően vécéfrissítő szagú lett. Rettentően erős, pláne egy szobában, én szégyenszemre ki is cseréltem a harmadik próbálkozás után.





A többi tart viszont kifogástalan! A Ghostly Treat finom mályvacukor aromával árasztja el a lakást, nem túlzottan édes és egyáltalán nem tolakodó. A Christmas Memories, a nevéhez hűen pillanatok alatt megidézi a legszebb karácsonyi emlékeket, finom, édesen fűszeres, meleg és elég összetett illat, leginkább a mézeskalácsra emlékeztet vagy valamilyen kekszre, egyszerűen tökéletes. 




De a legjobbra idén a Candy Cane Lane sikerült. Vicces, de a nyugaton oly népszerű piros-fehér csíkos, mentás cukorka ízét ki nem állhatom, azonban az illata mindig elbódít, nagyon szeretem ezt a friss-édes kombinációt. A YC tartja pedig teljes mértékben visszaadja ezt, konkrétan pillanatok alatt rá lehet kattanni, addiktív rendesen! Ebből biztosan be fogok ruházni egy gyertyára is :).




Yankee Candle Tart
Elérhetőség: illatgyertya.hu
Ár: 450 Ft/db



Pluszként pedig egy kis válogatás a Yankee Candle karácsonyi viaszmelegítőiből, amik éppen a szívemet fájdítják, leginkább az árukkal. Remélem a Sugar Plum Village-el meglep valaki az ünnepek alkalmából :D.

Red Robin viaszmelegítő - 6990 Ft

Skating Snowman viaszmelegítő - 5990 Ft & Christmas Eve viaszmelegítő - 5990 Ft

Sugar Plum Village viaszmelegítő - 9990 Ft

Playful Penguins viaszmelegítő - 11990 Ft

Gingerbread LED-es viaszmelegítő - 14990 Ft

13 megjegyzés:

  1. Ú, engem most kapott el a YC láz... Tavaly a blogkarácsony alkalmával kaptam egy Kitchen Spice illatú tartot, amit még csak most próbáltam ki, és valami isteni illata van.... Alig várom, hogy rohanjak a Dohány utcába szaglászni :D

    VálaszTörlés
  2. Te mit csinálsz a viasszal amikor már nincs illata? Én sajnálom kidobni, de annak sincs értelme, hogy feleslegesen égessem illat nélkül...

    VálaszTörlés
  3. @Mea: készülj! sokba fog kerülni a kis kiruccanás ;)

    @Yndre: én ki szoktam dobni, ha már nincsen illatuk, nem nagyon tudom mire lehetne felhasználni

    VálaszTörlés
  4. Akarok rendelni én is a karácsonyi illatok közül ,de meg nem mertem,felek hogy elragad a hév és sokat rendelek ;) :)

    VálaszTörlés
  5. ne akard látni, hogy mi mi minden van a kívánságlistámon XD de egyszerre mindig csak kb 4-5 illatot rendelek, ez eddig jónak tűnik, mert egy kb 2 hétre kielégíti a mániámat :D

    VálaszTörlés
  6. Na én pont fordítva vagyok ezekkel a tartokkal, mert a candy cane lane nekem valami borzalmas, viszont a christmas garlandot imádtam, az Allee-ban szaglásztam meg és elsőként kaptam le a polcról, hogy jön velem haza :) De hát nem lehet egyforma az ízlésünk, mindenkinek más tetszik. Nálam amúgy most az abszolút favorit a Cranberry Pear, annál istenibb téli illatot el sem tudok képzelni.

    VálaszTörlés
  7. juuuuj, azt még nem is szagoltam *-* na felveszem akkor a kívánságlistámra :)

    VálaszTörlés
  8. én most a Halloween illatokat égetem,a Witches brew nagyon brutál,nekem nagyon tetszik,a páromnak kevésébé.
    Amúgy ez tényleg mánia,én vettem elektromos égetőt,így nem kell szórakoznom a gyergyákkal :)

    VálaszTörlés
  9. Meddig van illata egyébként a tartoknak? Én most égetem a KS-ot másodszorra, kb hány alkalommal érezhető még intenzíven? :)

    VálaszTörlés
  10. @Mdollas Nails: lehet nekem is be kéne ruháznom egyre... :D

    @Mea: nekem változó, van amelyik tovább bírja van amelyik kevésbé, meg ugye az sem mindegy, hogy a gyertya milyen közel van a kis edényrész aljához. De általában egy héten minden este meggyújtom 1-2 órára az éppen aktuálisat és akkor bírja a hét napot :)

    VálaszTörlés
  11. Köszi! :) Én általában 3-4 órát hagytam égve ez alatt a két nap alatt, viszonylag messze van a láng az edényke aljától, lassabban is olvad emiatt.

    VálaszTörlés
  12. Nekem a pingvines a kedvencem, de inkább vettem egy fehér párologtatót, és azt fogom körbepakolni karácsonyi dekorációval. A Christmas Garland egyelőre tetszik, de még nem égettem, úgyhogy kíváncsi leszek :-)

    VálaszTörlés
  13. remélem neked tetszeni fog :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.