Újdonság | Kevin Murphy termékek Magyarországon!

Tuti egy kő alatt vagy egy barlangban élek, mert hozzám még csak most jutott el a hír, hogy a Kevin Murphy hajápolási márka hozzánk is elérkezett! Régóta szemezgetek már a termékekkel, annyira tetszik a filozófiájuk, az összetevőik és a dizájn is, ami elég könnyen felismerhetővé teszi a brandet. A kínálatban találhatóak samponok, balzsamok, speciális kúrák és maszkok, hajápoló és sima formázók, hajfestékek, különböző kellékek és a már lassan ikonikussá váló Color illetve Shimmer Bug-ok is (nem ezek voltak az első hajszínező kréták???). Az árak elég húzósak, de mihelyst jobban szemügyre vettem az összetevők listáját, rögtön megértettem, hogy miért. Csupa természetes, különleges növényi kivonatokat, vajakat, esszenciális olajakat tartalmaznak (vadrózsa olaj, kamélia levél kivonat, ligetszépe olaj, immortelle kivonat, kakóvaj, levendula olaj stb).





Color.Bug Shimmer - 4699 Ft


A sok termék közül leginkább két vonal keltette fel a figyelmemet és úgy vettem észre, hogy ők a legnépszerűbbek. A egyik az Angel család, ezeket speciálisan vékony szálú, festett és igénybevett hajra fejlesztették ki, valamint a Born Again család, ami nagyon száraz, extrémen károsodott hajra való. Az Angel Wash sampon gyengéden tisztít, nem fakítja a festett haj színét, segít megszüntetni a szöszösödést, gazdag antioxidánsokban, szulfát és parabénmentes. Főbb összetevői közé tartozik a zab protein, a napraforgómag kivonat, a kamélia (zöld tea) levél kivonat, a levendula kivonat és a grapefruithéj valamint mandarinhéj olaj. Az Angel Rinse szintén volumennövelő, anélkül táplál és hidratál, hogy elnehezítené a hajat, jót tesz a fejbőrnek is és segíti a hajnövekedést. Mangóvajat, kakaóvajat, olívaolajat, grapefruit kivonatot és mandarinhéj olajat is tartalmaz.

Angel.Wash & Angel.Rinse - 5599 Ft


A Born Again termékcsaládot az teszi igazán különlegessé, hogy nagyon kicsi molekula méretű összetevői vannak, amik képesek a hajszálak legmélyebb rétegéig is behatolni. A sampon gazdag, hidratáló és aromaterápiás hatású, aminosavakat, proteineket és lipideket valamint AHA-t, ceramidokat, C vitamint és B5 vitamint is tartalmaz. A Born Again Treatment javítja a haj szerkezetét, regenerál, sheavajban és különböző értékes olajokban gazdag. Nagyon jól hangzanak, olyannyira, hogy addig nem nyugszok, amíg ki nem próbálom őket. Nyilván... A termékeket egyelőre sajnos csak budapesti szalonokban lehet kapni, IDE kattintva meg tudjátok nézni az összeset.

Born.Agan.Wash - 5599 Ft & Born.Again Essential Treatment - 8899 Ft


Nektek hogy tetszik a márka? Kipróbáltátok már valamelyik Kevin Murphy terméket???

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Szerinted otthoni használatra is meg lehet vásárolni a termékeket most már? Mert én még régebben kérdeztem egy belvárosi szalonban de ott nem lehetett venni hajfestéket pl.

    Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Hogy festéket lehet-e otthoni használatra venni azt sajnos nem tudom :( sok professzionálisat lehet fodrászkellékesnél kapni, de a szalonokban nem nagyon adnak belőle vételre :( viszont a többi terméket lehet kapni :)

    VálaszTörlés
  3. Megkèrdezhetem, hogy hol tudtàl venni ilyen Kevin Murphy terméket?:) nem talàlok Pesten egy üzletet sem amelyik forgalmazza.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak szalonokban lehet kapni :) de van magyar weboldaluk, ott minden infót megtalálsz hogy pontosan hol és mennyiért, de talán webshop is van ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.