Újdonság | Urban Decay Naked On The Run

Nem tudom mikor lesz elég a Naked őrületből, de egyelőre nem tud hibázni az Urban Decay ezzel a vonallal. Még szép, hiszen ez az a sminkstílus, ami tutira mindenkinek jól áll és ami engem is meg tudott szelídíteni. A Naked3 és a Naked Basics2 után azonban most egy kicsit különlegesebb palettával rukkolt elő márka, ami a Naked On The Run nevet kapta és amiben minden olyan termék megtalálható, amivel egy sietős reggelen egy gyors makeupot össze lehet hozni (de utazáshoz is nyilván tökéletes): öt szemhéjpúder, egy highlighter, egy pír, egy bronzosító, egy szemceruza, egy szájfény és egy szempillaspirál. Az első gondolatom az volt róla, hogy ezt akkor így most minek kellet, de basszus, ez a paletta nagyon jó ötlet mindenkinek, főleg azoknak, akik sokat utaznak. Elfogadnám én is... Az ára 54 dollár (ez majd nálunk gondolom kb 40-45 euró lesz) és december elsejétől lesz kapható. 




Ti mit gondoltok???

7 megjegyzés:

  1. Mondjuk nekem igy egy ecset vagy valami elbol hianyzik belole bar oke, arcra es szemre ecsetet nem adhatnak hozza, de en megis jobban beleepitettem volna mint spiralt vagy tust mert ezek azert hamar elhasznalodo termekek. Alapvetoen viszont jo otlet, tetszik, mivel sokat alszom mashol es sokat utazom, eletmento lenne egy ilyen paletta, a Nakedet mar unom mindig magammal cipelni :D

    VálaszTörlés
  2. Megnyugtat a tudat, hogy nekem ez nem tetszik :D

    VálaszTörlés
  3. @Biukiralylany: lehet, hogy tényleg jó lett volna egy kétvégű ecset még mellé vagy valami...

    @N.: :D én még nem nyugodtam meg, nem tudom eldönteni...

    VálaszTörlés
  4. Igen egyetértek: szemceruzát ritkán használok, a szájfények helyett meg inkább rúzspárti vagyok már. Jobb lett volna bele egy arcra-kétvégű ecset és egy szemre-kétvégű ecset... És való igaz: ha kifogy a spirál (tuti gyorsabban mint a szemfestékek), akkor bajos a helyére más márkától beszuszakolni, ez a spirál meg nem biztos hogy beválik... etc etc mindegy, nekem ez így nem annyira bejövős hogy rohanjak érte :)
    _-Mia-_

    VálaszTörlés
  5. Szia Lolly! Azt hogy erted hogy nalunk 45 euro lesz? Valahol itthon is meg lehet venni az ud cuccokat?

    VálaszTörlés
  6. Igazság szerint sokkal jobban tetszik, mint a Basics-vonal, és simán elfogadnám én is, de mivel megvan a Basics és a Flushed, erről most le fogom beszélni magam :-)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.