Újdonság | Essence - Like An Unforgettable Kiss

Bevallom, hogy semmi kedvem nincsen a karácsonyi hangulat kellős közepén a valentin napi maszlagra gondolni, meg úgy egyébként a jövő évre gondolni, de hát mit tegyek, ha ilyenkor már lassan a tavaszi kollekciók anyagaival bombáznak minket a cégek... Köztük az Essence is, szóval íme a januárban megjelenő Like An Unforgettable Kiss trendkiadás! Kezdem a szívecskés dobozban lévő duó arcpirosítókkal, amik nagyon aranyosak és 100%, hogy nagyon gyorsan el fognak fogyni, hiszen igazi jolly joker színkombinációkról van szó (barackosat ide nekem is:)), ráadásképpen pedig lehet majd melléjük kapni egy cuki ecsetet is. A körömlakkok is nagyon szépek, bár nem különlegesek az árnyalatok, de az ilyen cukorkaszíneket mindenki szereti és soha nem is elég belőlük. A szemhéjpúderek nem túl izgalmasak, viszont a rúzsok nagyon megtetszettek, a barackos árnyalat csodásnak tűnik, pluszban jó ez a kialakítás is. A kollekcióban még bemutatkozik egy új parfüm is, a Like An Unforgettable Kiss, ami egy gyümölcsös-virágos illatkompozíció (liliom, málna, grapefruit, mangó). A trendkiadás január közepétől lesz kapható Magyarországon.



Like An Unforgettable Kiss Eyeshadow - Always On My Mint

Like An Unforgettable Kiss Eyeshadow - Love Is In The Air

Like An Unforgettable Kiss Eyeshadow - Cloud Number Nine

Like An Unforgettable Kiss Blush Brush - Dear Valentine & Like An Unforgettable Kiss Duo Blush

Like An Unforgettable Kiss Duo Blush - Nothing But Lovestoned

Like An Unforgettable Kiss Duo Blush - Pink Me

Like An Unforgettable Kiss Lip Smoother - Keep Calm And Kiss Me

Like An Unforgettable Kiss Lipstick - Nothing But Lovestoned, Pink Me & Keep Calm And Kiss Me

Like An Unforgettable Kiss Nail Polish - Nothing But Lovestoned, Always On My Mint, You Let My Heart Skip A Beat & Pink Me

Like An Unforgettable Kiss Eau de Toilette


Nektek hogy tetszik???

10 megjegyzés:

  1. ennyi cukiság, ecset és a ajakkencék *.*

    VálaszTörlés
  2. Bevallom nem sok minden tetszik, pedig a trendkiadás nevéből arra gondoltam húha, a pénztárcámnak fájni fog. Aztán majd meglátjuk élőben :)

    VálaszTörlés
  3. A körömlakkokért oda vagyok teljesen! Főleg jobbról az első.:)

    VálaszTörlés
  4. Úgy néz ki, nagy divat lett a Too Faced Sweethearts pirosítókhoz hasonló termékek piacra dobása :D Egyébként aranyosak ezek is és a színösszeállítások is tetszetősek, de nekem az igazi Too Faced kell akkoriiis! :D (ne kérdezd, miért ).
    Nem rossz ez a trendkiadás, bár úgy nagyon nem fogott meg semmi, talán az első, barackos rúzst szívesen megnézném élőben :)

    VálaszTörlés
  5. @Nóri: Úgyis csak úgy lehet igazán megállapítani hogy milyenek :)

    @Emese: Igen, nagyon szépek :)

    @Juctus: Én is észrevettem, hogy mennyien utánozzák le, ami persze nem baj, mert nagyon kis aranyosak, de egyetértek azzal, hogy mindig az eredeti az igazi ;)

    VálaszTörlés
  6. hííí a pirosítók és az a lip smoother is kelleni fog.azthiszem januárban mindennap mennem kell a rossmannba nehogy lemaradjak erről :D

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Szóval, még egyszer mert elrontottam. :D A pirosítók tetszenek, de ez a lila és piros rúzs meg szín minden trendkiadásban visszaköszön már, és kicsit uncsi.

    VálaszTörlés
  9. A parfüm és a pirosító már most nagy szerelem. A pirosítót biztos, hogy megveszem, nagyon tetszik, és jóval olcsóbb alternatíva, mint a Too Faced.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.