Szemüveg az Opti24-töl + Nyereményjáték!

Itt a blogon Ti már rögtön szemüvegesként ismertetek meg, de valahogy úgy alakult, hogy soha nem beszéltem/írtam még erről a témáról, maximum megmutattam az új kereteim és ennyi. Pedig én nagyon szeretek szemüveges lenni annak minden hátránya ellenére is (mert akár tetszik, akár nem van neki pár). Kilenc évesen persze még nem ezt gondoltam, de ma már eszembe sem jutna megválni tőle, hiszen egy jól megválasztott keret öltöztet, nagyszerű divatkiegészítő és kiemeli az embert a tömegből.




Emiatt is lenne olyan jó, ha gyakran lehetne cserélgetni a kereteket, többet tartani készleten, csak ugye egy komplett, szép és divatos szemüveg elkészítése sajnos nem éppen olcsó mulatság, az ismert optikai szaküzletekben gyakran 50-60 ezer forintba is kerülhet csak a keret... Azonban lehet ám online is rendelni szemüvegeket, ami elsőre kicsit félelmetesnek és kockázatosnak hangzik, de nyugi, egyáltalán nem az :). Volt bennem egy kis félsz az elején, hogy nem lesz jó a dioptria vagy nem lesz jó a keret, de mint kiderült, nem volt okom aggódni.



Az Opti24 ugyanis nagyon profi szolgáltatást nyújt, hihetetlen a választékuk a webshopban ( dioptriás napszemüveget is lehet náluk csináltatni igazi, menő napszemüveg keretekkel, illetve multifokális darabokat is) nem csak a keretekből, hanem a lencsékből is (színezettek, cilinderesek, minden van). Persze a legjobb az egészben az, hogy egy komplett szemüveg nem kerül többe 25 ezer forintnál (kivéve, ha speciális lencsékre van szükségünk), sőt a legtöbb alatta is van. Így már nem olyan nagy dolog évente akár kettőt vagy hármat megrendelni és cserélgetni őket ;).  




A rendelés menete nagyon egyszerű és gyors, csak a pontos dioptria adatainkat kell tudni, kiválasztani a nekünk tetsző szemüveget, amihez segítséget nyújt egy applikáció, ahol virtuálisan próbálhatjuk fel a nekünk tetsző darabokat. A keretekről minden, de tényleg minden információt megtalálunk, az összes méretet, így könnyedén össze tudjuk hasonlítani a már meglévővel, hogy biztosak legyünk benne, hogy jól fog állni. És ha mégsem tetszik, akkor 30 napos visszavásárlási garancia is van rájuk.



Az általam választott darab kifogástalan, tökéletes a dioptria, nagyon szép és minőségi a szemüvegkeret és a lencse is annak tűnik. Természetesen egy jól záródó, tartós tokban érkezett, törlőkendővel együtt. Minden kétségem elszállt az online szemüveg vásárlással kapcsolatban és alig várom, hogy rendelhessek még és még többet :). Ki is választottam pár nagyon klassz keretet, de a webshopban természetesen meg tudjátok nézni az összeset (nagyon gyakran kerülnek ki új kollekciók is).

Azt hiszem a Rio de Janeiro egyszerűen kell :D


És a végére tartogattam a legjobbat! Az Opti24 felajánlott a blog olvasóinak is egy meglepetést: egy 23.900 Ft értékű vásárlási utalványt! Ha szeretnétek megnyerni nincsen más dolgotok, mint IDE vagy a lent látható képre kattintani, válaszolni egy egyszerű kérdésre, megadni az adataitokat és kész! A nyertest természetesen én sorsolom ki, de minden résztvevő kap egy 2000 Ft-os kupont, amit felhasználhat, ha szemüveget szeretne rendelni. A játék egy hétig tart vagyis december elsején sorsolok! Sok szerencsét!


10 megjegyzés:

  1. Én másfél éves korom óta szemüveges vagyok. Imádom, olyan, mint egy ékszer. (egy különleges drága ékszer :/ )

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ne mondd, hogy te is vettél egy ilyen keretet. Nekem ez annyira nagyon nem tetszik.:D

    VálaszTörlés
  3. Köszi a cikket, én is most szeretnék új szemüveget és nagyon klassz kereteket találtam. A szállításról mit lehet tudni? Az oldalon semmi infót nem találtam arról hogy mennyibe kerül :/
    Letti

    VálaszTörlés
  4. @anna689: Szerintem poén, olyan furán egyedi :D

    @Letti: Gls hozza, ha jól rémlik 1000 ft körül van a tarifa. :) Remélem találsz valami jót :)

    VálaszTörlés
  5. Jol all, en legkozelebb cicasat szeretnek, marmint keretet :D csak mivel eleg vaksi vagyok mar maga a lencse is feler egy ervagassal, imadnam hamost szerencsem lenne :D

    VálaszTörlés
  6. Köszi a lehetőséget! Itt az ideje az én szemüvegem is lecserélni azt hiszem már :).

    VálaszTörlés
  7. Köszi a lehetőséget!
    Sajnos én még nem tudtam 10 év alatt elfogadni, hogy szemüveges vagyok, de lehet, hogy tényleg csak egy jó keret kell hozzá, ami öltöztet :-)
    Jó ötlet ez a netes szemüveg-rendelés, pláne ha ilyen korrektek! Megkuksizom az oldalt!

    VálaszTörlés
  8. Sokan így vannak vele, pedig szerintem tényleg csak egy jó keret a titka a dolognak :) szerintem menj el egy optikushoz, próbálj fel minél többet, ne nézd az árakat sem, mindent ami tetszik, aztán ha megtaláltad a neked való fazont keress egy ahhoz hasonlót az optinál ;)

    VálaszTörlés
  9. Nekem nem tetszenek ezek a most divatos nagy fekete keretek. Általában vékony barnás fémkeretet szoktam választani, ami nem hangsúlyos. Szerintem bonyolultabb problémával rendelkezőknek rizikós netről szemüveget rendelni, én inkább kiadom azt a 60ezer Ft-ot, de élőben. Mást szívesen rendelek netről, de szemüveget nem.

    VálaszTörlés
  10. Irigylem azokat az embereket akik el tudják fogadni, sőt meg tudják szeretni, hogy szemüvegesek. :D én közelre nem látok jól, de az őrületbe bír kergetni, hogy egész nap lesfel' pakolásszam, kínomban már csak a fejem tetejére szoktam feltolni, ott legalább kéznél van. :"D
    Abban viszont teljesen egyet kell értenem, hogy egy jó szemüveg öltöztet. Lolly, ez a keret meg nagyon beteg. :D
    Manka

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.