Holiday 2014 | Wishlist

Idén sokat gondolkoztam a karácsonyi kívánságlistámon és végül kettő lett belőle. Mint ahogyan bennem is kettősség lakozik, ha az ünnepekről van szó. Az egyik énem ugyanis imádja a készülődést, a vásárlást, az anyagias, felesleges dolgokat és a túlköltekezést, míg a másik énemnek hányingere van a fogyasztói társadalomtól és a képmutatásból. Viszont mind a két énem szeret készülődni, sütni-főzni ilyenkor, meghitten körbeülni az asztalt, enni (sokat), de legfőképpen együtt lenni a családdal. Szóval összeállítottam egy anyagias és egy nem anyagias kívánságlistát erre a karácsonyra.
A jó énem kívánságai:
 • Együtt sütni-főzni anyával és hugival.
 • Kiválasztani a karácsonyfát a kert végéből apával. Aztán ki is vágni. A díszítés hugi feladata.
 • Lejátszani egy parti Scrabble-t vagy valami hasonlót miközben a kedvenc karácsonyi dalaink szólnak.
 • Megenni az összes szaloncukrot (és nem hízni tőle...).
 • Felhívni Mindenkit aki fontos nekem és beszélgetni velük.A rossz énem kívánságai:
 • Egy Lime Crime Venus paletta, mert imádom mostanában az ilyen izgalmas bordós beütésű színeket. Vagy egy Urban Decay Naked On The Run, mert az is tetszik.
 • Egy Zoeva ecsetkészlet, mert csodásak és nagyon régen vettem már ecseteket utoljára, kell a gyűjteményemnek egy kis vérfrissítés.
 • Egy Kevin Murphy sampon-balzsam-hővédő-shimmer bug kombó, mert nagyon ki szeretném próbálni a márka termékeit. Már csak azért is, mert Angel elenevezésű vonaluk is van.
 • Egy csodaszép, magassarkú, fekete bokacsizma. Még nem találtam meg az igazit, de lelkesen keresem. (Aztán az Aldo-nál megtaláltam a tökéletest, de nem hiszem, hogy Bécsben lesz belőle... Persze a remény hal meg utoljára...)
 • Egy Yankee Candle elektromos tart melegítő, mert elegem van a gyertyák elfújkálásából (büdös a füst...), rengeteg tarttal együtt.
 • Egy kasmír kardigán, amit nyilván nem fogok megkapni, de álmodozni lehet... (Elég lenne egy sima, szép, egyszerű kötött darab is, but hey, dream big!)

1. Lime Crime Venus Palette - $42, 2. Zoeva Rose Golden Luxury Set - 65 euro, Yanke Candle Gold&Pearl elektromos viaszmelegítő - 14.990 Ft, 4. Aldo Kedirallan bokacsizma - $130, 5. Kevin Murphy Color.Bug Shimmer - 4699 Ft, 6. Mango kasmír kardigán - 27.995 FtVicces pluszként eszembe jutott egy irreális kívánságlista is:
 • 25-én reggel 53 kilósan szeretnék felébredni és bármit megenni utána életem végéig anélkül, hogy meghíznék.
 • Megnyerni az euro lottót, bár a büdös életben nem lottóztam még soha... De azért jó lenne nyerni.
 • Örökbefogadni az összes árva kutyulit és nyitni nekik egy luxus menhelyet.
 • IQ eredményhez is kötni a jogosítvány megszerzését és a gyerekvállalást, valamint a háziállatok megvételét.
 • Világbéke :D.


Ti mit szeretnétek karácsonyra???

11 megjegyzés:

 1. Haha :D Az IQ-s ötlet nem is olyan rossz, hozzá csapnám a szavazásokat is a listához. kifejezetten támogatom. A menhelyes kutyusosat szintén. micsoda önzetlen gondolat

  VálaszTörlés
 2. Elektromos YC tart melegítőm nekem is van és nagyon szuper. Igaz elég drága, de csak egyszer kell megvenni és aztán örök élet... :) Praktikusabb mint a teamécsesekkel bénázni és ha ajándékba kapod akkor meg főleg nem drága :D

  VálaszTörlés
 3. Kis kutyát örökbefogadni én is...:D
  (Évek óta nincs kutyánk, elpusztult szegényke, és anya nem akar engedni még egyet...de őt is utcáról fogtuk be és olyan hálás volt...és olyan jó lenne még egy kutyus, akinek a szemében láthatnánk azt a szeretetet és örömöt, amit az okoz, hogy újra van valakije, aki foglalkozik vele...tényleg nagyon látszott a mienken is, ilyen jó lelkű kutyust én még sose láttam...és segíthetnénk egy aranyos kis rászorulón...)

  Ha viszont tárgyi dologról van szó, én már nyáron megkaptam előre a karácsonyi és egyesített ünnepi ajándékomat, az új telefont, szóval igazából mást nagyon nem is kérhetnék, de nem is szeretnék...esetleg egy új sminkpalettát (pl a Sleek storm nagyon tetszik), vagy egy könyvet. De ennyi...:D
  Viszont az a Venus paletta szép...:D

  VálaszTörlés
 4. 25-én reggel 53 kilósan szeretnék felébredni és bármit megenni utána életem végéig anélkül, hogy meghíznék.
  :D ez rám is igaz :)

  VálaszTörlés
 5. 25-én reggel 53 kilósan felébredni, ezt én is szeretném =D
  Egyébként nem kértem sok mindent, a Tűz és Jég világát nagyon szeretném, meg örülnék egy fekete low-top Converse-nek, és ha addig esetleg kijön a Winds of Winter, akkor annak is (meg Alfie Allennek díszdobozban =D), de ennyi. A szülinapomra kaptam új telefont, nemsokára ballagásom is lesz, és még két nyelvvizsgát tervezek a közeljövőben (amik ugye egyáltalán nem olcsóak), szóval igazából nem is szeretnék nagyon semmit... Boldog leszek, ha karácsonyi filmet nézve játszunk a családdal, miközben pusztítom a mákos szaloncukrot. =D

  VálaszTörlés
 6. @VéVé: hú, tényleg, a szavazást is :)

  @Yndre: hát remélem megkönyörül rajtam a Jézuska és hoz egyet... :)

  @Black fairy: szerintem előbb utóbb rá fog állni anyukád :) legalábbis remélem :) én már el sem tudnám képzelni az életemet a két kis pamacskám nélkül, imádom őket, de ha tehetném még vagy 10et befogadnék :)

  @Mdollas Nails: sokan vagyunk ezzel így szerintem XD

  @Apolka: azt én is elfogadnám :) mármint a tűz és jég világát :D

  VálaszTörlés
 7. Mi az hogy az én dolgom feldíszíteni a fát? :D A kíválasztása meg apu meg az én dolgom...neked abba nincs beleszólásod :D A világbékét meg majd megkapod tőlem. :D

  VálaszTörlés
 8. Nekem is jöhet a kilós kívánság, csak más kilószámmal, mert 53 kilósan már nem is én lennék :-D Amúgy nincs kívánságlistám, mert ami volt, az már mind nálam csücsül szülinapi és előkarácsonyi ajándékként :-)

  VálaszTörlés
 9. 25-én reggel 53 kilósan szeretnék felébredni és bármit megenni utána életem végéig anélkül, hogy meghíznék
  Ez engem is boldoggá tenne :D
  Sőt, gyakorlatilag az összes irreális kívánság! Bár talán én cica menhelyet nyitnék, de ez már részletkérdés :D

  VálaszTörlés
 10. Nem szoktam kommentet ìrni, de ez a poszt annyira elnyerte a tetszésem, (már az első vicces képpel) hogy muszáj hozzászólnom :D a sütés-főzés, fadìszìtést már nagyon várom, igaz jelen pillanatban már annak is örülnék ha nem a vizsgákon kellene agyaljak:) art melegítőről még nem is hallottam, de nagyon jól hangzik, mindenképp utánaolvasok még. Az irreális listáról az iq-s telitalálat, nagyon jót nevettem rajta. Köszi ezt a bejegyzést, feldobta a napom és nem utolsó sorban még türelmetlenebbül várom az ünnepeket :DDD

  VálaszTörlés
 11. @Poppy: inkább az unikornis, mint a világbéke... XD

  @djkaty: de jó neked akkor :) mondjuk már én is kaptam magamtól előkarácsonyi ajit ;)

  @PAncsi: akkor lenne egy menhely a cicáknak is ;)

  @Kami: nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett a poszt és hogy feldobta a napodat! :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.