Holiday 2014 | IKEA

8:26 du.
Annyi minden karácsonyi újdonságot lehet kapni az IKEA-ban, hogy félúton feladtam a fotók lementegetését és csak a legcukibb, legkülönlegesebb, leggiccsesebb dolgokat válogattam ki nektek a kínálatból :). Ha emlékezetem nem csal, az Örs-nél található üzletben már mindent kipakoltak, a legtöbb dekorációs terméket a pénztárak közelébe helyezték el, szokás szerint. Idén úgy vettem észre, hogy a fémszínek uralkodnak egyértelműen, szinte minden különböző arany árnyalatokban pompázott, ami mesésen mutat a finom fehér kiegészítőkkel (nekem annyira megtetszett, hogy idén arany-fehér fát szeretnék :)). De persze a klasszikus és elmaradhatatlan piros, zöld és natúr díszeket is megtalálhatjuk a kínálatban. Az árak barátiak, elég olcsón megúszhatjuk az IKEA-ból a lakás kicsinosítását az ünnepekre. 














Ki mit fog venni idén az IKEA-ban???

5 megjegyzés:

  1. Ah, innen mindent elfogadnék *.*

    VálaszTörlés
  2. Én pont tegnap vettem karácsonyi mintájú celluxokat az Ikeaban. Tök jópofák és olcsók. :)

    VálaszTörlés
  3. azokat nézegettem én is :) tényleg tök jó áron vannak, máshol olyan drága

    VálaszTörlés
  4. Én ma néztem pár dekor cuccot az IKEÁ-ban, és nagyon tetszettek a gyertyák; a baglyos gömbök is jópofák, bár annyira azokat nem tudom elképzelni egy karácsonyfán. A csomagolópapírok és a kis matricák is tüneményesek, nincsenek túlcsicsázva, én bármilyen ajándékot szívesen becsomagolnék velük, illetve valami édes matricával fel is dobnám őket. :D

    VálaszTörlés
  5. én vettem arany színű matricákat, nagyon szuperek :) a kicsi kör alakúakkal lehet helyettesíteni a celluxot, hogy szebb legyen a csomagolás :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.