Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain - teszt

A külföldi beauty blogok màr hetek òta ontjàk magukbòl a Revlon ùj termèkènek a tesztjeit ès persze nekem is sikerült szèpen elcsàbulnom, hajtott a beauty vèr meg a kìvàncsisàg. Aki otthonosan mozog a sminkvilàgban, annak ismerős lehet ez a ceruza formájù szìnezett ajakàpolò vagy àpolò hatàsù rùzs-szerűsèg, hiszen a Clinique Chubby Stickje szinte a megszòlalàsig ilyen, ès a cèlja is ugyanaz. De hogy mi is ez a cèl? Ha nagyon őszintèn ès nyersen akarok fogalmazni, akkor a szegèny beauty megszàllottak nagyerejű lehùzàsa... Na de ne siessünk előre, nèzzük meg előbb egy kicsit közelebbről a Revlon Just Bitten 'ceruzàjàt'.


A csomagolàs igènyes, szèp, a ceruza szìne az ajakàpolò-rùzs àrnyalatàban pompàzik, ezüst feliratokkal feldobva a mèg elegànsabb hatàs kedvèèrt. Szerencsère ezt a tìpust nem kell faragni, ezt tekerni kell, ìgy nem vèsz kárba semmi belőle. Maga a termèk semmi ùjat nem nyùjt (maximum a csomagolàsròl mondhatò el, hogy egy kicsit ùjabb, változatosabb), egy teljesen hètköznapi, kicsit erőteljesebben pigmentàlt, krèmes-fényes ajakàpolò-rùzs hibrid. Ami mèg csak nem is olyan, hù de tùlzàsba esően hidratàl. A hasznàlata egyszerű, csak kiszìnezzük a 'ceruzàval' az ajkainkat ès kèsz is. A pigmentàltsàga nem tùl erős, de ennek a termèknek nem ez a cèlja. Az illata mentàs, konkrètan folyamatosan az After Eight-et juttatja az eszembe, amit ki nem àllhatok. Az àrnyalat a Darling never viseli, direkt ezt a lilàs ròzsaszìnes szìnt vàlasztottam, mert nem nagyon vannak mèg hasonlòim. Persze igazàbòl nem bànom, hogy megvettem, mert kell egy ilyen is, ugyanakkor totàlis parasztvakìtàsnak tartom a dolgot, mert ez a termèk nem màs, mint egy flancos csomagolàsba ès formàba bújtatott szìnezett, nem tùl jò ajakàpolò 10 dollàros àron. Szòval nem venném meg ùjra, ès nem veszìtetek azzal semmit, ha ezt most kihagyjàtok. Inkàbb a ColorBurst Lip Butter...




9 megjegyzés:

  1. Pont ezért hagytam ki a Chubby Sticket, mert igazából elég gyengén pigmentált (jó, értem én, hogy nem az a célja), de nagyon szép meg minden, csak hát drága, na. Pedig mennyit szemeztem vele!

    VálaszTörlés
  2. Akkor ez a Kissable név is teljesen humbuk? Azt hittem ez valami lip stain-szerű tartósabb dolog, ami nem mászik le az ember szájáról.
    Na mindegy, így kevésbé fáj, hogy nálunk nem elérhető.

    VálaszTörlés
  3. macbarbienál láttam először és annnnnyira bejött nála! ha jól emlékszem ő pinkes árnyalatot vett és neki nagyon tetszett is, kár hogy neked nem vált be :/

    VálaszTörlés
  4. Végre valaki aki utálja az after eightet. :D Én is utálom, tiszta fogkrémízű. :D

    Nem lenne rossz amúgy ez a "rúzsajaknemápolófilc" ha nem lenne ilyen drága. :)

    VálaszTörlés
  5. Pedig ez a lilás szín jól áll neked, amennyire a képen látszik
    tehetnének bele olyan cuccot, mint a lip butterekbe :D mondjuk nem lenne sok értelme, de legalább szerethetőbb lenne

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. Otthon sajna nem, de sztem ausztriàban, vagy szomszèdos orszàgokban van Revlon. Esetleg ebay vagy amazon.

      Törlés
  7. Én szeretem a Clinique Chubby Sticket, bár az igaz, hogy nem tűl pigmentált és irreálisan drága.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ahhoz kèpest hogy nem tud semmi èrdekeset, elèg dràga...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.