Napi smink - Lolly füstöskèje

Valamièrt ma reggel ilyen sötèt, füstös hangulatban voltam... Nyilvàn megvan az oka, hogy mièrt, de ez itt most nem Lolly panasz blogja :). Az elkèszìtèshez fekete szemceruzàt (Max Factor), fekete matt szemhèjpùdert (MAC - Carbon) hasznàltam az egèsz mozgó szemhèjra ès az alsò kontùrnàl is. Ezt elsatìroztam egy fènyes szürkèvel (MAC - Knight), majd a szemzugba ès a szemöldökcsontra ezüstöt vittem fel (Tarina Tarantino paletta). Sok-sok rèteg spiràllal ès korall arcpìrral, valamint natùr ajkakkal koronàztam meg a sminket. Egyszerű ès gyors, de làtvànyos ès szerintem simàn lehet hètköznap is viselni. Ja ès persze bàrmilyen szìnnel elkèszìthető. Ha vègre minden visszatèr a rendes kerèkvàgàsba (èrtsd lesz gèpem), akkor csinàlok belőle step by stepet is. Ti gyakran csinàltok füstöskèt magatoknak?

11 megjegyzés:

 1. Hajjaj. A füstös az egyik kedvenc sminkem. :-) Jó lett nagyon, remélem, nemsokára vidám színű sminkeket is látunk (azaz a hangulatod is javul majd) - kitartást! :-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett! És remélem nem komoly a rossz hangulatod oka...

  VálaszTörlés
 3. En egy ,,fustos,, fan vagyok,elhatarozom,h MA szép vilagos szines lesz a smirk,aztàn valahogy fustos lesz megint.

  VálaszTörlés
 4. gyönyörű, a smink is meg Te is!! És mostmár ki fog sütni a nap... :)

  VálaszTörlés
 5. régebben állandóan füstöset festettem, mostanság átalakult a reggeli sminkelés, de buliba általában így is ez a nyerő.
  és mosoly, lesz most már jobb is :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép lett! Én totálisan kéknek látom, ha nem gond! :)
  Én inkább szemceruzát szoktam használni, mert szemhéjpúder analfabéta vagyok.
  Nem tudok satírozni és hamar feladom, ha rossz a végeredmény.
  Ráadásul a szemhéjam sem egy idális festővászon, ha megcsinálom púderrel, tuti hogy nem látszik...mert rálóg a festékre a bőr! :):s

  VálaszTörlés
 7. Várom a step by stepet! :-)

  VálaszTörlés
 8. step-by-step yipeeee :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.