Napi smink - Lolly füstöskèje

Valamièrt ma reggel ilyen sötèt, füstös hangulatban voltam... Nyilvàn megvan az oka, hogy mièrt, de ez itt most nem Lolly panasz blogja :). Az elkèszìtèshez fekete szemceruzàt (Max Factor), fekete matt szemhèjpùdert (MAC - Carbon) hasznàltam az egèsz mozgó szemhèjra ès az alsò kontùrnàl is. Ezt elsatìroztam egy fènyes szürkèvel (MAC - Knight), majd a szemzugba ès a szemöldökcsontra ezüstöt vittem fel (Tarina Tarantino paletta). Sok-sok rèteg spiràllal ès korall arcpìrral, valamint natùr ajkakkal koronàztam meg a sminket. Egyszerű ès gyors, de làtvànyos ès szerintem simàn lehet hètköznap is viselni. Ja ès persze bàrmilyen szìnnel elkèszìthető. Ha vègre minden visszatèr a rendes kerèkvàgàsba (èrtsd lesz gèpem), akkor csinàlok belőle step by stepet is. Ti gyakran csinàltok füstöskèt magatoknak?





11 megjegyzés:

  1. Hajjaj. A füstös az egyik kedvenc sminkem. :-) Jó lett nagyon, remélem, nemsokára vidám színű sminkeket is látunk (azaz a hangulatod is javul majd) - kitartást! :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett! És remélem nem komoly a rossz hangulatod oka...

    VálaszTörlés
  3. En egy ,,fustos,, fan vagyok,elhatarozom,h MA szép vilagos szines lesz a smirk,aztàn valahogy fustos lesz megint.

    VálaszTörlés
  4. gyönyörű, a smink is meg Te is!! És mostmár ki fog sütni a nap... :)

    VálaszTörlés
  5. régebben állandóan füstöset festettem, mostanság átalakult a reggeli sminkelés, de buliba általában így is ez a nyerő.
    és mosoly, lesz most már jobb is :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett! Én totálisan kéknek látom, ha nem gond! :)
    Én inkább szemceruzát szoktam használni, mert szemhéjpúder analfabéta vagyok.
    Nem tudok satírozni és hamar feladom, ha rossz a végeredmény.
    Ráadásul a szemhéjam sem egy idális festővászon, ha megcsinálom púderrel, tuti hogy nem látszik...mert rálóg a festékre a bőr! :):s

    VálaszTörlés
  7. Várom a step by stepet! :-)

    VálaszTörlés
  8. step-by-step yipeeee :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.