A legtutibb páros kánikula esetén, avagy Vichy saves the day

Az van, hogy minden második posztot úgy akarok kezdeni vagy úgyis kezdek, hogy istentelenül rühellem a nyarat, a meleget, a napsütést, egyszerűen nem érzem ilyenkor jól magam a bőrömben és különben is útálok izzadni és legyen már november. Na jó, október. Komolyan mondom, ha nem lenne kocsim és tömegközlekednem meg gyalogolnom kéne ebben az időben, akkor tuti sírógörcsöt és idegrohamot kapnék. Bezzeg télen napi két órát sétálok és élvezem a hideget. Ez van, született vámpír vagyok. Persze nyilván nem úszhatom meg anélkül a nyarat, hogy kimenjek az utcára, de védőfelszerelés nélkül sehova.




Az alap a 30-50 faktoros napozó termék, de kinek van kedve kenegetni magát a ragacsos krémekkel meg tejekkel, amiknek átható pina colada illatuk van, pluszban el sem érem a hátam meg ilyenek... Még jó hogy és isten megteremté a csodás Vichy napozó-sprayt, amit csak szépen magamra fújok, kicsit eloszlatok, megvárom azt a kemény 30 másodpercet amíg nyomtalanul beszívódik-megszárad és már mehetek is dolgomra. Komolyan a legnagyobb találmány, olyan kényelmes és egyszerű a használata és nem lesz ragacsos a bőrünk tőle. Ráadásul alkoholmentes, nagyon sok hasonló termékkel ellentétben, plusz még hidratál is. Kötelező vétel mindenkinek, aki 15 percnél több időt tölt el kint a napsütésben!




Vichy Capital Soleil SPF30 Invisible Hydrating Mist
Elérhetőség: gyógyszertárak
Ár: kb 7599 Ft
Mennyiség: 150 ml



Akkor szuper, befújtuk magunkat, mehetünk ki a gatyarohasztó forróságba, ahol már az első öt perc után egy frissítő zuhanyra vágyunk. Persze nem rohanhatunk haza, de tarthatunk magunknál mondjuk egy Vichy termálvíz spray-t, amivel csak szépen bepermetezzük szabadon hagyott bőrfelületünket és máris jobb minden és szép a világ és nem akarunk zokogva bedőlni az első utunkba kerülő szökőkútba. Na, így mentette meg a napot a Vichy :). Köszöntem!




Vichy Thermal Water
Elérhetőség: gyógyszertárak
Ár: kb 1800 Ft
Mennyiség: 150 ml


A termékeket a L'Oréal-tól kaptam tesztelésre, ez azonban egyáltalán nem befolyásolja a véleményemet.

2 megjegyzés:

  1. Jajj Lolly, én is rühellem a nyarat! Minden nap kétszer buszozok a munkahelyemig meg vissza, a kávézóban, ahol dolgozom, nincs légkondi, izzadok, mint egy ló, és eddig kétszer kaptam napszúrást. Az emberek sose értik meg, hogy miért az ősz meg a tavasz a kedvenc évszakaim :DD

    VálaszTörlés
  2. én megértem teljes mértékben :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.