TAG | Beauty Which-What

7:59 du.
Ezt a tag-et én találtam még pár hónapja valamelyik külföldi blogon, aminek jól elfelejtettem a nevét, de a tag címére sem emlékszem, ezért which-what lett, mert csupa ilyen kérdésekből áll angolul :). Lehet bátran töltögetni kommentbem, de szívesen látnám vissza bloggerina társaim oldalain is :). Enjoy!

1. Csajos-bulis éjszakára készülődtök a barátnőiddel. Milyen rúzs+szájfény kombót raksz fel, hogy ellenállhatatlannak érezd magad?

Hmmm... Ha füstös szemsminkem van akkor MAC Pure Zen rúzs + Viva Glam Gaga 2 szájfény, ha visszafogott a szemsminkem, akkor pedig MAC RiRi Woo rúzs + bármilyen átlátszó szájfény.




2. Késésben vagy reggel suliból vagy munkából és 5 percen belül el kell hagynod a lakást. Melyik 3 alapvető sminktermékedet használod egy gyors, természetes sminkhez?

Csak hármat lehet??? MAC Studio Fix alapozó, MAC Just A Pinch zselés pír arcra, szájra és Clinique Lash Power Feathering spirál. És meghalnék, hogy a szemöldököm nincsen megcsinálva....


3. Egy egyhetes nyaralásra csomagolsz éppen. Melyik minden-az-egyben szemhéjpúder palettádat viszed magaddal?

Ez könnyű :). Urban Decay Naked, mert az egyik matt barnájával még a szemöldőkömet is meg tudom csinálni.



4. Strandra mész egy csodás nyári napon és a kedvenc bikinid van rajtad. Milyen körömlakkot kensz fel, ami jól mutat a szereléseddel?

Nem járok strandra és nincsen bikinim. De ha lenne fekete lenne, ahhoz meg bármi illik, szóval Picture Polish Whimsy.



5. Randira készülődsz a város egyik menő éttermébe. Melyik parfümödet fújod magadra, hogy lenyűgözd a partnered?

YSL Cinéma, az örök kedvenc.


6. Elutazol a hètvégére és csak a legszükségesebb sminkcuccaidat akarod magaddal vinni. Melyik három ecstedet/eszközödet pakolod be?

Egy alapozóecsetet, egy pirosító ecsetet és egy a kedvenc kétvégű UD szemhéjpúder ecsetemet.


7. Most keltél fel és a hajad egy rémálom, de nincsen időd megmosni. Milyen termékeket vetsz be a sörényed megszelídítésere?

Ha egyenes, akkor száraz sampon és matt hajlakk (L'Oréal Professionnel Wild Stylers), ha göndör akkor vízpermet, göndörítő spray (Balea Locken Power Spray) és olajspray (Garnier Fructis Wunder Öl-Spray).



8. A barátnőd ki akarja egészíteni a sminkkollekcióját és tőled kér segítséget. Milyen high street és high end termékeket javasolsz neki kipróbálásra?

MAC pirosítókat és rúzsokat, főleg cremesheen és matt verziókat. NARS pirosítókat és szemhéjpúdereket, mert nagyon szép és különleges színeik vannak. Urban Decay palettákat, mert zseniálisak. Clinique szempillaspirálokat. L'Oréal szájfényeket és szemhéjpúdereket az új kollekcióból, mert isteniek. Estée Lauder rúzsokat és highlightert. Chanel krémes szemfestékeket és rúzsokat. És még vagy egy napig sorolhatnám :).


5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó cikk <3 Csinálhatnál több ilyet!

    VálaszTörlés
  2. Ezt, ha nem haragszol...én is szívesen kitöltöm! Szabad-e vinni? Pont a napokban gondoltam rá, hogy neki kéne állni beauty témába vágó TAG-eket keresni külföldi blogokról, hogy azért mégis passzoljon az oldal témájához. Hihetetlen, hogy most az utamba sodortál egyet! Köszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Még olvastam volna :D de Lolly, a fekete fürdőruha nagyon rosszul állna..mert hófehér a bőröd.. úgyhogy jobb is, hogy nincs :-D
    Jó a tag. Szépek a képek!

    VálaszTörlés
  4. na akkor majd még lesz hasonló :) pedig amúgy sok fekete ruhám van, szinte csak azt hordok a hajam miatt és szerintem jól áll, bár lehet a fürdőruha más lenne a nagy meztelen bőrfelület miatt :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.