Napi smink | I have the X (+ új hajszín, mert miért ne:))

Na, akkor elmagyarázom, hogy miért I have the X lett a ma sminknek a neve. Az úgy volt ugyanis, hogy a múlthéten szabadságoltam magam és produktívan akartam eltölteni a pihenőidőt, amiből végül az lett, hogy a tavalyi angol X-Factor-t bámulom azóta is, de már a legutolsó résznél tartok. szóval ennyi a produktív hétről... Na mindegy. Szóval, az angol X-ben az egyik zsűritag Nicole Scherzinger (így kell írni a nevét, ugye???), akit nem csípek, de a sminkesei mindig iszonyat jó munkát végeznek és csodaszép makeupokat csinálnak neki. Az egyik meg is inspirált, méghozzá egy natúr-barnás-aranyos királykék kombó.





Az arcomon a Catrice új alapozója van, erről pont ma írtam egy tesztet is (katt IDE), a szemöldököm Essence Wow Brows, a szemhéjamra ck One-t (Jaded) tettem, valamint a kéket az alsó kontúrra az UD Vice palettájában lévő Chaos-al húztam meg. A szempillámra L'Oréal Miss Manga került plusz Catrice Lash Extension szálacskák. A pirosító MAC Girl Gone Good és Shell Pearl, a számon MAC Gaga 1 rúzs és Max Factor Glowing Peach látható. Ha pedig valakit érdekel, hogy mivel van festve újabban a hajam, akkor a válasz Garnier Olia 8.43 és szerelmetes vagyok bele, csodás ez a szín, egy időre megtaláltam az igazit ;).




17 megjegyzés:

  1. Nagyon jó az új hajszíned! ;) A pirosító meg a rúzs + szájfény kombó is nagyon szép, olyan kis visszafogott.

    VálaszTörlés
  2. Nekem az első ami eszembe jutott a képek láttán, hogy mennyire szép a bőröd. Na meg persze a smink is. :)

    VálaszTörlés
  3. Oké...hát ez úgy egy az egyben (haj, smink, összhatás) WOOOW! :D

    VálaszTörlés
  4. @Ingrid: pedig én mindig azon vagyok kibukva, hogy nem is szép, hogy én nem látom annak, de már nem merek senkit a környezetemben megkérdezni, hogy csak én vagyok hülye vagy mások is azt látják, amit én... A képeken nincsen utómunka, de szebb azért, mint az életben.... vagy nemtom... vagy ilyen XD de, ha ti annak látjátok, akkor meg vagyok nyugodva és nagyon köszönöm :)

    @Black Fairy: köszönöm, nagyon aranyos vagy :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép vagy :)
    Mia

    VálaszTörlés
  6. Tetszik az új hajszíned, bár kicsit kontrasztos a szemöldököddel, de ettől függetlenül bejön. :)
    (Egy kis akadékosodás: A Catrice alapozó bejegyzése nincs belinkelve. :D)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is tetszik az új hajszíned, nagyon vad. :)

    VálaszTörlés
  8. Csodás lett a hajad, nekem is volt hasonló, talán egy picit sötétebb. :)
    A smink is nagyon tetszik, az különösen, hogy a kék színnel egy kis "liner effektet" csináltál. Tussal ilyen nagyon brutál dupla winged liner bulismink lenne. :D Ja és a szempilláid egyre szebbek. ;)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jól áll ez az új hajszín :)

    VálaszTörlés
  10. @Mia: nagy aranyos vagy, köszönöm :)

    @Yndre: hiba javítva, totál elfelejtettem a poszt végére, hogy az elejére meg kéne egy link :) a szemöldökön még gondolkozok, hogy világosítani kéne, de végülis nekem így is tetszik :)

    @Mária: köszönöm :)

    @Moon Angel: na, majd legközelebb tussal is kipróbálom :)

    @Lucus: köszi :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép lett az új hajszíned, szerintem nagyon illik hozzád! :)

    VálaszTörlés
  12. Megkérdezhetem milyen színű volt előtte a hajad? miből lett ilyen? mert nagyon tetszik,én is ilyet vettem,csak még nem mertem rátenni!Köszi!

    VálaszTörlés
  13. @Tünde: szőkítve és elég világos rézvörösre volt festve előtte :) de szerintem picit sötétebb hajon is működnie kell :)

    VálaszTörlés
  14. What is your hair color? Which hair dye do you use?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.