Újdonság + NOTD | Avon Magic Effects

Nem is tudom miért gondoltam azt, hogy nem szeretem a sötétre festett körmöket, mert nem állnak jól... Vegyesek is voltak az érzéseim az Avon egyik új lakkjával, a Magic Effects Matte Inky Blue-val kapcsolatban, aztán persze felkentem és beleszerettem. Az üvegben egy picit bordós-lilának látszik, felkenve azonban igazi navy blue lesz belőle, ami teljesen mattra szárad szinte pillanatok alatt és két rétegben tökéletesen fed. Ha kreatív lennék és tudnék normális mintákat festegetni, meg nyomdázni, akkor biztosan órákat, ha nem napokat tudnék eljátszani ezzel a színnel, annyira tökéletes alapnak tűnik mindenféle világos/fehér lakkhoz. 





Mivel azonban elég béna vagyok a nail art-hoz, ezért csak egy fedőlakkal dobtam fel, ami szintén a Magic Effects család tagja és arany metálfényű valamint királykék matt szálacskák vannak benne és szuperül mutat az Inky Blue-n. A végeredmény instant szerelem, elegáns, de nem túl visszafogott, kicsit vad, kicsit csillogó, pont ahogy szeretem.




Az Avon május katalógusában emellett a két gyönyörűség mellet még rengeteg új és különleges lakk található, többek között 25 árnyalat (!!!!) Gel Finish-ekből, 4 változat a szálacskásakból, 4 nagyon szép matt szín, 6 különleges majdnem homok hatású, de nem teljesen (ezek valami csodálatosak!), egy matt és egy holo pelyhecskés fedőlakk. A normál áruk 1449 Ft, de most szerencsére akciósak egy darab 999 Ft, míg két darab 1598 Ft, ami remek ajánlat és vétek lenne kihagyni szerintem ;).




Frayed Edges,  Fringe Effect, Jaquered Metal

Tasseled Trim, Black, Inky Blue

Violetta, White, Agate

Diamond, Pearl, Rose Quartz

Ruby, Topaz

9 megjegyzés:

  1. Azokat az effektes lakkokat megnézném, a többit kissé drágának találom, a többi gél lakkal rendelkező márka mellett (Essence, Moyra)

    VálaszTörlés
  2. A Mineral Crush vonalból került fel pár (mit pár, az összes!) árnyalat a kívánságlistámra... kérdés, hogy valóságban ilyenek, mert arról regényeket lehetne írni, hogy mennyire nem hasonlítanak az Avon katalógusos színek a valóságosakra... :D.

    VálaszTörlés
  3. @Audrey80: a gél hatásúakat még nem próbáltam, nem tudom megérnek-e ennyi pénzt, de a matt az nagyon jó eddig, szerintem nem kár érte az akciós ár :)

    VálaszTörlés
  4. @doroffee: lesz majd az egyik mineral crush lakkról is poszt (a ruby-ról) és amúgy abszolút nem olyan, mint a katalógusban, sokkal. de sokkal élénkebb, igazi piros

    VálaszTörlés
  5. Én 3-at meg i rendelek a homok? hatásúak közűl. :)

    VálaszTörlés
  6. Nem van gél lakk az avonból, ugyan olyan mint bármelyik másik.

    VálaszTörlés
  7. Nem helyett nekem, bocsi.

    VálaszTörlés
  8. @Niki Strawberrykiss: remélem tetszeni fognak :) rajtam most éppen a ruby van, az nagyon szép :)

    @Névtelen: én mondjuk még nem nagyon próbáltam ilyen gél hatású lakkot, nincsen összehasonlítási alapom :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.