NOTD | Rimmel 60 Seconds Super Shine by Rita Ora - Peachella

Bevallom, hogy az ILNP Music Box óta ez a második lakk amit megvettem és az első, amit meg is mutatok itt a blogon. Egyszerűen nem igazán bűvölt el mostanában semmi körömlakk fronton (talán a Cherish a PP-től, de vidéki száműzetésben nehéz hozzájutni), azonban a Rimmel új Rita Ora fesztiválos kollekciójából a Peachella nevű árnyalatot azonnal kiszúrtam magamnak, mert pont az én színemnek tűnt :). Szerencsére a Glamour napok alkalmával olcsóbban sikerült is hozzájutnom, bár azért ez az egész cirkusz kezd kicsit fárasztó lenni (bevallom én már öreg vagyok ahhoz, hogy ekkora tömegben és őrületben lavírozva egy-egy olyan cuccért rohangáljak, amire amúgy igazából nincs is szükségem, csak mert 20%-kal olcsóbb..., plusz hiába volt 50%-os engedmény a Rimmel sminkekre a Rossmann-ban, ha egyszer nincs is olyan Rossmann, ahol kint vannak az újdonságok... maradt a Müller). Na de térjünk vissza erre a kis szépségre.




Kezdem a rosszal: borzalmasan lassan szárad és pluszban három rétegre van belőle szükség a tökéletesen egyenletes és szép fedéshez (a színe miatt számítottam erre). A lassan szárad pedig itt most nem rétegenként 5-10 percet jelent, hanem konkrétan egy közel két órás filmet néztem végig amíg arra vártam, hogy végre csinálhassak valamit. Kissé bosszantó a dolog, de aztán ránézek a körmeimre és tojok rá, mert annyira meseszép ez a szín, hogy nem is akarok mást látni magamon ezen a nyáron :). Igazi neon-pasztell barack, tökéletesen fényes finissel (önmagában, fedőlakk nélkül is piszok fényes ám) és a legjobb, hogy nagyon tartós, konkrétan fafűrészelés és ágvágás közben sem lett semmi baja (nem nevet :D).



Szóval minden hibája ellenére is imádom a Rimmel Peachella lakkot, mert egyszerűen beleszerettem a színébe (ha tudtok valami dupe-ot, aminek esetleg jobb a minősége/száradási ideje, akkor ne tartsátok magatokban) és a finisébe, plusz az ára is nagyon baráti, mindössze talán 800 forintba kerülnek ezek a 60 Seconds darabok (pfff méghogy 60 másodperc alatt megszárad...). Azt hiszem a Rain Rain Go Away még jön haza velem. Ti próbáltátok már ezeket a lakkokat???



Rimmel 60 Seconds Super Shine by Rita Ora - Peachella
Elérhetőség: drogériák
Ár: 789 Ft

15 megjegyzés:

  1. Én a Rain rain go away-t próbáltam és az nem száradt lassan, 1 vékony és 1 normál rétegben használtam, elég is volt neki a 2. :) Ez is megvan de még nem jutottam a kipróbálásáig, de gyönyörű szín az biztos!:)

    VálaszTörlés
  2. Pont ezt a lakkot néztem szombaton, hogy kellene, de nagyon rá vagyok állva a gélhatásúakra, ez pedig nem az, úgyhogy ott hagytam. Úgy tűnik jobb is, rengeteg az a 2 óra... A színe gyönyörű ez tény, de nem bírok ennyi ideig egy helyben maradni és nem csinálni semmit...

    VálaszTörlés
  3. @Fru: na akkor nyugodtabb vagyok a Rain Rain Go Away-t illetően :D veszem máris, ha rossmann közelben leszek :)

    @Kedy: nekem ez totál gélhatásúnak tűnik, nagyon fényes és tartós :) bár a száradási idő gáz ez tény :D

    VálaszTörlés
  4. sajnálom hogy a peachella ennyire rossz. ha mindenképp dupe-ot keresel: úgy emlékszem amúgy hogy a Moyra gel look-ból (abban én még nem csalódtam :D) a Frederique egy nagyon hasonló szín, de képek alapján az új Peach Collection-ból a Halehaven is esélyes lehet. amúgy a rain rain go away nálam sem mutatott semmilyen száradási problémát, az első réteg 5 perc se volt, a másodikat meg nem tudom mert egyből nyomtam rá gyorsszárítót.

    VálaszTörlés
  5. az essence indian summer nagyon-nagyon hasonló, és két rétegben szuperül fed.. :) én is szemeztem ezzel a lakkal, de nem akartam két tök egyformát, és az essence-t már megvettem korábban. felkenve ilyesmi, de nagoyn nehezen fotózható:) http://1.bp.blogspot.com/-3tqeJ-AihBE/VRAtUCi7ZRI/AAAAAAAAJ38/hYkgr-ZqB9I/s1600/essence_the_gel_indian_summer_06.JPG

    VálaszTörlés
  6. @Névtelen: na akkor körülnézek a moyra-nál szerintem :) köszönöm a tippet :) lehet hogy a három réteg zavart be a száradásnál, pedig igyekeztem vékonyan kenni :(

    @Lora: jéééé ez az essence lakk teljesen olyan, mint a peachella :) de szuper, akkor lehet ezt is kipróbálom :) köszönöm neked is a tippet :)

    VálaszTörlés
  7. Ha ilyen lassan szárad, akkor nekem felejtősé :D Kár, mert csodás színe van. De az Indian Summerre le fogok csapni! :P

    VálaszTörlés
  8. @Nikolett Gyaraki: az, egyszerűen mesés és a többi is a kollekcióból ;)

    @Moon Angel: nekem megérte, bár nem tudom mi lett volna, ha nem nézek közben filmet :D lehet megzakkantam volna XD

    @Elíz: igen, tényleg gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  9. Tényleg nagyon szép színe van! Sajnos, én minden Rimmel 60 Seconds lakknál tapasztalom, hogy elég nehezen száradnak, bár ha az ember gyorsszárító fedőlakkon ken rá, tűrhető. :D
    Ennyiből jók a kisvárosi drogériák, csütörtökön Glamour napoztam, és egyedül voltam a DM-ben. :D A debreceni plázába végül a Pandora kupon kedvéért mentem be, és így lett az enyém egy 17 ezer Ft értékű karkötő aándékba. Viszont a tömeg és a zene elviselhetetlen volt számomra, így a többi kupont hazahoztam. :D

    VálaszTörlés
  10. Szia! Én 1-2 hete fedeztem fel az essence márkájú alapréteget http://www.essence.eu/hu/termekek/koeroem/alap-es-fedolakk/e/product/the-gel-nail-polish-base-coat/, és fedőfestéket http://www.essence.eu/hu/termekek/koeroem/alap-es-fedolakk/e/product/the-gel-nail-polish-top-coat/. Felkenem az alap réteget, hagyom megszáradni, aztán két réteg körömlakk,ezt is hagyom megszáradni,majd a fedőlakkal is ugyan úgy teszek mint az alap réteggel. A célom az volt, hogy a körömlakk felkenése után két nappal ne kelljen újra lakkoznom a körmeimet. Ezzel a módszerrel pontosan 7 napig nagyon szépek maradtak a körmeim, nem pattogott fel a lakk, pedig nagyon sokszor ki volt téve mosogatásnak,mosásnak is. Csupán a körmöm végén kopott meg egy nagyon kicsit a lakk. Próbáljátok ki,nekem nagyon bevált. :)

    VálaszTörlés
  11. @Myrkky: fedőlakkal utána már jobbnak tűnt a száradás hála a jó égnek :) jajj ezek a Pandora karkötők, annyira szépek, úgy szeretnék egyet én is :)

    @Névtelen: köszönöm a tippet :) bár most még tart a Sparitual 3 lépéses rendszerem, ami iszonyat tartóssá tesz minden lakkot, de ha elfogy, akkor kipróbálom az Essence-t :)

    VálaszTörlés
  12. Ha szép barackos színt szeretnél, akkor ajánlom a Manhattan új limitált kiadásának (azt hiszem, Glitter Effect a neve, de nem tuti) egyik darabját, gyönyörű barackos-csajos színe van, és valamilyen Grapefruit fantázianévre hallgat. Én egy hete vettem, és imádom, szuper gyorsan szárad és nagyon tartós is! :)

    VálaszTörlés
  13. Javítás: most megnéztem az enyémet, és a lakk neve Shimmer Effect, az árnyalat neve pedig Grapefruit Glitz. Következő dm-túra alkalmával mindenképpen csekkold le! ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.