Újdonság | MAC május - Wash&Dry Collection, Mineralize Timecheck Lotion & Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation

A MAC májusban sem fog fukarkodni az újdonságokkal, a következő hónap elsején ugyanis két eddig nem látott és az állandó szortimentbe bekerülő termék és egy színpompás limitált kollekció is megtalálható lesz majd az üzletekben. A Wash&Dry a márka idei megszokott nyári, különleges csomagolású-bronzosítós kiadása lesz, ami nagyon trópusi hangulatú (pedig a promóképeken mosoda van...) és nagyon-nagyon színes. Sajnos elég sok benne a repromote és állandó termék, de azért az a highlighter wooow, plusz a pirosítók és az ecsetek is megfájdították a szívemet. A kollekció egyébként, mint általában most is két részre osztott, van egy színes (rúzsok, pírok, szemhéjpúderek stb.) és van egy The Modern Brow nevezetű rész, amiben csupa-csupa piszok jó szemöldökformázó és bronzosító termék található (zselék, krémzselék, fixáló, ceruzák), csak róluk nem kaptam képeket :(. Lesz mire költeni...





Veluxe Pearlfusion  Shadow Trio - Permanent Press (8400 Ft)

Veluxe Pearlfusion  Shadow Trio - Warm Wash (8400 Ft)

Veluxe Pearlfusion  Shadow Trio - Green Clean (8400 Ft)

Technakohl Liner - Coin Operated, Colour Matters, Practice Makes Perfect, Sudsy (5700 Ft)

Powder Blush - Crisp Whites (7200 Ft)

Powder Blush - Hipness (7200 Ft)

High-Light Powder - Freshen Up

High-Light Powder - Freshen Up (9100 Ft)

Lipstick - Steam Heat, Créme D'Nude, Morange, Tumble Dry (6500 Ft)

Lipglass - Domestic Diva, Girl On Board, Hot/Cold, Laundry List (6200 Ft)

Studio Nail Laquer - Monday Blue, Washeteria (3200 Ft)


A másik két újdonság - legyen a Wash&Dry bármilyen szépséges is - számomra sokkal izgalmasabb, mint a limitált kollekció. Már régóta esedékes volt a MAC-től egy (egyébként lesz majd még egy ;)) új alapozó és álmomban sem gondoltam volna, hogy pont egy olyat fognak piacra dobni, amire szükségem van. A Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation (25ml, 9600 Ft) ugyanis a Clinique Beyond Perfecting kistestvére, egy kettő az egyben alapozó, ami korrektorként is funkcionál, ergo magas fedésű, ráadásul olajmentes és vízálló is. Plusz ugye a színkínálatban vannak nagyon világosak is, hallelujah! A mellé ajánlott ecset pedig tökéletes hozzá, hiszen a kialakításának köszönhetően alapozásra és korrigálásra is nagyon jó. 



Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation - NC15 (9600 Ft)

193 Angled Foundation Brush (9900 Ft)


A Mineralize Timecheck Lotion (30ml, 10400 Ft) pedig már csak a hab a tortán: egy könnyed hidratáló/primer (ami remélhetőleg illatanyagmentes, fingers crossed), ami táplálja és tökéletesíti a bőrt, finomítja a pórusokat és a ráncokat is és ha jól látom akkor a kampányképen Mihalik Enikő szerepel. Lesz mire költeni... Nektek hogy tetszenek az újdonságok???


Mineralize Timecheck Lotion (10400 Ft)

9 megjegyzés:

  1. Érdekes, hogy a hagyományos színek mellett van egy szemkiverős élénk is :) A csomagolás nagyon tuti :)

    VálaszTörlés
  2. igen, nagyon szép lett ez a mostani csomagolás, bár a tavalyit nem múlta felül :)

    VálaszTörlés
  3. Es hol vannak a bronzositok? :((

    VálaszTörlés
  4. írtam a posztban, hogy sajnos azokról nem kaptam képet :( de lesznek, méghozzá 4 db

    VálaszTörlés
  5. Naaaa, végre egy kollekció, egy csomagolás amire ugrom! :)
    Tetszik egy rúzs és egy bronzosítót is szeretnék....

    VálaszTörlés
  6. Aaannyira bánom, hogy lemaradtam tavaly az Alluring Aquatics bronzosítójáról / rúzsáról, akárhol látom azóta, fáj a szívem a gyönyörű csomagolás miatt. Ha törik, ha szakad, tuti veszek valamit ebből a kollekcióból, már csak azt kellene eldöntenem, hogy mit...:D A highlighter, a barackosabb árnyalatú szemhéjpúderek (szemhéjpúdert még pl sosem próbáltam a márkától) és a szájfények között vacillálok - bár ha látnám a szemöldökcuccokat, és a bronzosítókat is, még nehezebb lenne a döntés...:D

    VálaszTörlés
  7. @Mea: én a highlightert, a pirosítókat, a rúzsokat és a bronzosítókat javaslom :) a szemöldökös cuccok nem lesznek limitált csomagolásban és a legtöbb állandó, a szájfények iszonyat ragadósak és sajna a veluxe pearl szemhéjpúderek nem a legjobbak, bár tény hogy gyönyörűek és csillámosak :) am én tuti a highlightert választanám, mert az a legkülönlegesebb és olyan biztosan nem lesz még egyszer ;)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a segítséget! :) Pont most néztem, hogy olyan ismerős az az átlátszó szemöldökgél - azt hittem új cucc, de totál ugyanez van meg nekem is, így a szemöldökös részt akkor kihagyom, meg a szájfényeket és szemhéjpúdereket is. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.