TESZT | The Body Shop Bold Oversized Felt Eyeliner & Matte Kajal

1:39 du.
A fantasztikus Fuji Green Tea termékcsalád mellett új sminktermékek is érkeztek a The Body Shop kínálatába: két folyékony filces tus, három szemceruza és két matt tusceruza. A felhozatalból rögtön kettőt is leteszteltem nektek, hogy még a Glamour napok előtt lássátok, hogy mit tudnak (sajnos csak egy termékre lesz érvényes a 20%-os kupon). Elsőként lássuk a Bold Oversized Felt Liner-t fekete színben.




A filces fejjel rendelkező duci kialakítású tust kifejezetten a drámaibb, vastagabb vonalak precíz meghúzására tervezték. Ennek ellenére szerintem a gyakorlott kezek vékony vonalat is tudnak vele rajzolni, de tény, hogy elsősorban a statement tusvonal kivitelezhető vele. A szemhéjon nagyon könnyen siklik, könnyű vele dolgozni, szuperül pigmentált és nagyon tartós, bár azért a száradással várni kell. Ráadásként pedig hidratáló hatású kamillavirág és rózsakivonatot is tartalmaz. Klassz kis tus ez nem vitás :).





A Matte Kajal ceruza már egy kicsit izgalmasabb termék, mint egy sima fekete tus és be kell vallanom, hogy ez bizony részemről szerelem volt első használatra. Már a csomagolása is nagyon megtetszett, szép fehér, matt és nagyon áramvonalas, jó kézbe venni és könnyű használni. A textúrája egészen különleges, nagyon furán száraz érzetű, ám mégis könnyedén siklik a bőrön és meglepően pigmentált, valamint tartós is. Egyből a NYX Milk Jumbo Pencil-t jutatta az eszembe, csak sokkal mattabb finissel. 



De amiért igazán megszerettem, az a sokféle felhasználási módja: 

  • nagyszerűen működik alapként, csodálatosan felélénkíti és tartóssá teszi a színeket
  • egyszerűen zseniális a szemzugban használva, akár önmagában, akár egy fényes szemhéjpúder alá
  • szemceruzaként is megállja a helyét, de egy ecset segítségével, akár tusvonalat is rajzolhatunk vele
  • tökéletes a vízvonalra
  • szemhéjpúder fölé is vihetjük, hogy kiemeljünk bizonyos területeket


Nagyon remélem, hogy hamarosan egy sminket is be tudok majd vele fotózni, mert mindenképpen meg szeretném mutatni, hogy milyen jól működik élőben is :). Csak ajánlani tudom, szuper darab és biztos vagyok benne, hogy sokak kedvence lesz.


The Body Shop Bold Oversize Felt Eyeliner - Black & Matte Kajal - White
Elérhetőség: The Body Shop üzletek és webshop (KATT)
Ár: mindkettő 3690 Ft (2952 Ft kedvezménnyel)

2 megjegyzés:

  1. Ha tényleg jó alapként is a matte kajal akkor nagyon szimpatikus!!! Kíváncsi vagyok menyire tartós, stb. A formája tényleg futurisztikus- kicsit olyan is mint egy lázmérő!

    VálaszTörlés
  2. nekem nagyon tartós, a szemzugban és a kontúrvonalon is, alapként viszont előtte vittem fel primert reflexből, szóval azt nem tudom, hogy magában ebben a formában milyen tartós (primerrel nagyon jól bírta :))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.