TESZT | S-he újdonságok (Eyebrow Set, Eyebrow Gel, Eye Shadow Base, Smokey Eyes Pen & Indian Kohl Kajal)

9:01 du.
Nagyon szerencsés voltam a múlthéten, ugyanis én lehettem az egyik blogger, aki leteszteli a dm saját sminkmárkájának a S-he-nek az újdonságait. Nagyon szuper alapdarabok kerültek ki nemrégiben az állványokra, így izgatottan vetettem bele magam a próbálgatásba, sőt duplán izgatottan, hiszen nem igazán ismerem a márka termékeit, nem tudtam, hogy mit várhatok tőlük, de meg kell mondjam, hogy nagyon kellemesen csalódtam. Kezdjük is a sort a kedvencemmel, ami nem más lett, mint a szemhéjbázis.




S-he Eye Shadow Base - 999 Ft

Csajok, ez a primer egyszerűen z-s-e-n-i-á-l-i-s! Nem csak a cuki kocka csomagolása és az applikátoros kiszerelése miatt, hanem azért mert a formulája furán ragadós (ami persze megszárad) és eszméletlen módon megtapad benne minden szemhéjpúder és pigment. Nagyon intenzívvé tesz minden színt (mint ahogyan a swatch képen is látjátok majd) és persze nagyon tartóssá is. Ennyi pénzért én ilyen klassz szemhéjalapozóval még nem nagyon találkoztam, megvételre erősen javaslom!




S-he Eyebrow Set - 1499 Ft

A második kedvencem a szemöldökpor paletta lett, amiben egy sötétebb és egy világosabb barna szín kapott helyett, plusz egy aranyos kis kétvégű applikátor (egy ferde ecset és egy kis kefécske található rajta). Elég sok szemöldökporhoz volt már szerencsém és mindegyikkel ugyanaz volt a bajom: túlságosan porolnak. Azonban ez a darab egyáltalán nem hullik, akárhányszor festettem vele a szemöldökömet, egyszer sem fordult elő, hogy lepotyogott volna a felesleg az ecsetről. Nagy-nagy win ez a termék is, ráadásul a színek rendkívül univerzálisak, pigmentáltak és jól keverhetőek. A csomagolása strapabírónak tűnik és kis cuki :). (A swatch az utolsó képen található :))



S-he Eyebrow Gel - 999 Ft

Tudom, hogy a szemöldökpor/ceruza használata után sokan elengedhetetlennek tartják a fixáló zselé használatát, de nekem soha nem volt rá szükségem, nem mászkált el egyszer sem a szemöldököm, nyúlkálni meg nem nyúlkálok soha hozzá, ergo nem volt még ilyen termékem. Nem tartom szükségesnek - legalábbis számomra nem az - , de az tény, hogy szépen fixál és a helyén tart minden rakoncátlan szálacskát. 



S-he Smokey Eyes Pen + Indian Kohl Kajal 999 Ft

Sajnos ez a füstös szemhez való cerka és az indiai 'tusceruza' már nem szerepelt olyan jól, mint az előzőek... Nagyon szép, mély fekete a színük és jól is satírozhatóak, viszont szegénykék nem túl tartósak. A Smokey Eyes Pen-nek porral lefixálva megnövelhetjük az élettartamát, de még így is összegyűlik a ráncocskákban és a szemhéjon. Viszont alsó kontúrként mind a kettő elég jól megállta a helyét, mert nem koptak és nem is folytak el, plusz a vízvonalon is elég jól teljesítettek.


Balról jobbra: Smokey Eyes Pen, Indian Kohl Kajal és Eyebrow Set

11 megjegyzés:

  1. Potom 500 Ft-ért vettem meg Glamour napokon a szemhéjbázist, de még nem volt alkalmam letesztelni - ezek után bazi kíváncsi vagyok, ez a legelső She sminktermék, amit megvettem :)

    VálaszTörlés
  2. Én is Glamouron vettem meg a szemhéjalapozót, csak egyszer használtam még élesben, de eddig nagyon tetszik! =) Remélem, hosszú távon is beválik, mert ennyi pénzért gyakorlatilag ajándék, teljes áron is. (Annál is inkább, mert nem gyorsan fogyó termék révén nem kell mondjuk havonta újravenni.)

    VálaszTörlés
  3. @Mea: remélem szeretni fogod :) nekem eddig nagyon-nagyon tetszik :)

    @Apolka: én máshoz nem is nyúlok amióta megvan, nagyon remélem, hogy nem változik az állaga vagy a hatása vagy valami az idő folyamán, mert nagyon megszerettem :)

    VálaszTörlés
  4. Haha, nekem is a primer szúrt szemet! :D Ennyi pénzért... Féláron meg már tényleg ajándék volt! :) Úgy sajnálom, hogy itt nincs dm, annyi jó (és pénztárcabarát) márkáról lemaradok...

    VálaszTörlés
  5. A szemhéjalapozó nagyon szimpi. :) Lehet, hogy nyárra beszerzem. :)

    VálaszTörlés
  6. A MUP már úgysem forgalmazza a kedvenc szemhéjalapomat, úgyhogy ha a meglévőket elhasználom, biztosan ez lesz a következő áldozat, elég ígéretesnek tűnik. :)

    VálaszTörlés
  7. @Viktória: szuper kis darab :) azt hittem, hogy nálatok van kint dm... bár hülye vagyok, mert voltam már párszor hollandiában és soha nem láttam XD mindegy...

    @Moon Angel: érdemes szerintem :)

    @Flóra: hajrá :)

    VálaszTörlés
  8. A Glamour napokon néztem és visszatettem a szemhéjbázist. :D Sajnos egy körömlakkot vettem helyette, ami nem a legjobb fedésű. Nemrégen vettem meg a Catrice hasonló kiszerelésű termékét. Ami viszont számomra csalódás, mert 4-5 órát sem bír ki, a szemhéjpúder szép csíkba rendeződik. A régi tégelyes Catrice alappal jobban bírja..

    VálaszTörlés
  9. azt a catrice-t én is nézegettem, jónak tűnt, de ezek szerint jól tettem, hogy otthagytam a boltban

    VálaszTörlés
  10. Én ajánlásodra megvettem tegnap a primert és tényleg nagyon jóóó! Köszönet a tesztért, már nagyon kerestem valamit, ami működik is, és a s-he tuti nem jutott volna eszembe magamtól :D

    VálaszTörlés
  11. de örülök, hogy neked is bevált :) és nagyon szívesen persze :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.