TESZT | Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Mascara

Mindenképpen gyorsan meg akartam írni ezt a tesztet, hogy még a Glamour napok előtt láthassátok mit is tud élesben a Max Factor legújabb terméke, a Masterpiece Glamour Extensions szempillaspirál. A csomagolás és a kefe alakja már ismerős lehet, hiszen az előző Masterpiece darab, a Transform is szinte teljesen így néz ki, az eltérés a formulában rejlik. Mi tagadás imádom a Masterpice Transform-ot (tesztet ITT olvashattok róla), egyértelműen benne van a top3-ban és nagyon reméltem, hogy a testvérkéje is hasonlóan teljesít majd nálam.




A csomagolásról nem ejtenék túl sok szót, duci kiszerelés, arannyal díszítve, ez nem a kedvencem, persze nem csúnya, de a lényeg úgyis belül van. A kefe fésűs, fura kialakítású, a vége felé szélesedik ki, ami ugye a megszokottól eltérő. Ennek ellenére nagyon-nagyon kényelmes a használata, hiszen kicsi, teljesen el lehet vele érni a pillatöveket és a legkisebb szálacskákat is, valamint fantasztikus az alsó sorra használni. Mélyen ülő, kicsi szemekre tökéletes!




A Masterpiece Transform drámai, kissé összetapadt-dús hatású végeredményéhez képest, a Glamour Extension formulája teljesen mást eredményez. A festék apró szálacskákkal van telepakolva, amelyek szépen ráépülnek a pillákra és meseszép hosszú, ívelt és különálló hatást lehet vele így elérni. Annak ellenére, hogy a szívem inkább a nagyon drámai szempillákhoz húz, ez a spirál rögtön instant szerelem lett, annyira tetszik, amit csinál. Ismét kedvencet avathattam :). Az meg már csak a ráadás, hogy nagyon tartós is.



Összefoglalva: szuper, szuper, szuper spirál a Masterpiece Glamour Extensions spirál, de persze nem is vártam mást, hogy őszinte legyek. Csak ajánlani tudom, pláne a Glamour napok közeledtével, hiszen a dm-ben 50%-kal olcsóbban meg tudjátok majd venni (a Rossmann-ban pedig 25%-kal olcsóbban)!





Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3in1 Volumising Mascara
Elérhetőség: drogériák
Ár: 4299 Ft (2150 Ft és 3225 Ft kedvezménnyel)

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.