TESZT | L'Oréal Volume Million Lashes & Color Riche L'Ombre Pure Eyeshadow

Nagy népszerűségnek örvend a mai tesztem két szereplője, ezért is nem tudtam nekik ellenállni, kíváncsi voltam, hogy vajon nekem is beválnak-e. A Volume Million Lashes már egy ideje kapható és elég sokan az egekig magasztalják beauty körökben, mert állítólag csodás, dús és definiált pillákat lehet vele elérni, a Color Riche monók viszont teljesen újak, de máris belopták magukat mindenki szívébe a szuper minőségük miatt. Lássuk, hogy hogyan teljesítenek nálam.




Volume Million Lashes Mascara



Ezt a tubust hogy én mennyire nagyon utálom... Lehetetlen normálisan lefotózni :D. Egyébként pedig nagyon szép, elegáns és luxus hatást kelt. A kefe szilikonszálacskás, a vége felé elkeskenyedő és a tubusban egy speciális excess remover is található, amely minden felesleget lehúz a fejről. A leírás alapján extra dús és különálló pillákat ígér. 



Sajnos nekem a kefe szilikonszálai elég keménynek tűnnek, kicsit kényelmetlennek tartom őket és valahogy úgy érzem, hogy a festék is túl híg, alig tapad valami a pillákra, ergo nem igazán dúsít és egyáltalán nem hosszabbít. Olyan kicsit semmilyen a hatása számomra. Pedig nagyon akartam szeretni és sokat is vártam tőle, de nem lett a kedvencem.



L'Oréal Volume Million Lashes
Elérhetőség: drogériák
Ár: 3999 Ft



Color Riche L'Ombre Pure Eyeshadow  - Smoky 306 Place Vendome



Szerencsére a márka mono szemhéjpúderei már sokkal jobban meggyőztek, mint a spirál. Mi tagadás, teljesen szerelembe estem velük és alig tudtam a nálunk kapható 12 (?) árnyalat közül kiválasztani a számomra leginkább tetszőt. A legszebbek a sötét, füstös színek (különösen a bordó), de úgy gondoltam, hogy tavaszra és nyárra valami finomabb, világosabb darabot kellene vennem. Így került hozzám a Smoky csoportba tartozó Place Vendome.




A csomagolás nagyon szép, bár ezt is nehéz fotózni az arany miatt, strapabírónak is tűnik és persze minden fontos információ megtalálható rajta. A szemhéjpúder textúrája elég különleges, se nem púderes, se nem krémes, picit darabosan szedi fel az ecset, de nem pereg és tökéletesen eldolgozható. A pigmentáció és a tartósság kifogástalan. A szín pedig káprázatos! A Place Vendome egy szikrázó ón árnyalat, picit olívás tónusú ezüst és nagyon különleges fénye van, olyan mintha csillámos lenne, de nincsenek benne csillámok (vagy igen????).

Természetes fény | Vaku


Ha még nincsen Color Riche mono szemhéjpúderetek, akkor spuri a dm-be (itt a legolcsóbb, ha jól tudom, ráadásul most van 10% Facebook kupon is) és csapjatok le egy pár darabra (vannak világos nude színek, mattak, sötétek). Imádni fogjátok őket!

Sorry a spirál maszatért :D
L'Oréal Color Riche L'Ombre Pure Eyeshadow - Smoky 306 Place Vendome
Elérhetőség: drogériák
Ár: 2699 Ft

2 megjegyzés:

  1. Szerintem próbáld meg akkor használni, amikor kicsit besűrűsödik a festék, általában akkor adja a legjobb eredményt :)

    VálaszTörlés
  2. már egy ideje várom, de még mindig nem sűrűsödött be :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.