Újdonság | L'Oréal & Maybelline

Nagyon izgalmas termékek kerültek/kerülnek ki mostanában a drogériák polcaira a L'Oréal és a Maybelline jóvoltából, szerintem biztosan nagyon fogtok örülni nekik ;). Kezdem a legjobbal, a Maybelline The Nudes palettájával (4599 Ft, csak a dm üzletekben kapható), ami már nagyon kellett a kis hazánkba szerintem, mert még mindig hiányoznak az itthoni kínálatból a jól kihasználható és pénztárcabarát szemhéjpúder paletták. A The Nudes 12 színt tartalmaz, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással és a natúr sminkektől kezdve a füstösebb esti makeup-okig mindent el lehet vele készíteni, ráadásul a textúrák is változatosak és a swatchok alapján a pigmentációra sem lehet panasz. 






A csodás paletta mellé még érkezik egy nagyon különleges kis tus a Maybelline állványaira. A Master Graphic-nak speciális háromszög hegye van, amivel merészebb, vastagabb geometrikus formákat is rajzolhatunk. Az ára 2149 Ft.




A - számomra - második legizgalmasabb újdonság a False Lash Superstar szempillaspirál, aminek két vége van: az egyik egy dúsító primer, a másik pedig egy ívelő és hosszabbító hatású réteg. Nagyon ígéretesnek tűnik, én igazi műpilla hatást várok tőle, remélem, hogy tényleg olyan szuper, mint amilyennek kinéz. Az ára elméletileg 4599 Ft, de én ma 3699 Ft-ért láttam a dm-ben!



A L'Oréal Infallible 24h alapozó már egy ideje kapható és sokan nagyon szeretik, mert kellemes viselet és hosszantartó hatású. Az Infallible 24h Matte-nek ugyanezen jó tulajdonságok mellett még mattító hatású is, így megváltás lesz nyárra a zsírosabb bőrűek számára! Az ára 3499 Ft.



A Casting Sunkiss Jelly-t már nem kell bemutatnom szerintem, mert pár hete már ezen pörög ez egész magyar bloggervilág. Ennek a zselés-krémnek az a lényege, hogy a természetes (szigorúan nem festett!!!!) hajat nap nélkül napszítta világossá változtatja. Háromféle verzióban érhető el (szőke, világos barna és sötétebb barna hajra), az ára pedig 1699 Ft.


10 megjegyzés:

  1. A Maybelline paletta ára azért elég húzós! Nem gondoltam volna hogy ennyi lesz. Belegondoltam és lehet, hogy veszek inkább 2 Iconic palettát vagy egy Sleek-et helyette. Mondjuk Maybelline 50%-os kuponnal nem olyan vészes az ára.

    A Sunkissed Jelly csalódás, hogy csak természetes hajszínre használható. Az amúgy is világosabb lesz a naptól. :D

    VálaszTörlés
  2. Jól néz ki az a paletta! Mostanában akartam beszerezni még egy Pupa palettát a meglévő mellé, mert nagyon szeretem, de lehet inkább a Maybelline-t nézem meg - nagyjából ugyanannyiba fáj mindkettő, csak utóbbiban több a szín.
    ...nem mintha nem lennék tele nude színekkel, dehát ami jó az jó

    VálaszTörlés
  3. @Moon Angel: ahhoz képest, hogy amcsiban csak 10 dollár, ahhoz képest itthon drága szerintem is... és én is sajnálom, hogy a sunkiss jelly-t nem lehet festett hajra használni :((((

    @Lies: nude színekből soha nem elég :)

    VálaszTörlés
  4. Engem leginkább a spirál vonz. Abból sosem elég, és ha valóban olyan szuper műpilla hatása lesz megéri megvenni. A másik pedig a tus, ami érdekesnek tűnik számomra.

    VálaszTörlés
  5. Az alapozót korábban sikerült külföldről beszereznem, nekem nagyon bevált :) Örülök, hogy behozzák, remélem ide, Szlovákiába is.
    A Sunkiss jellyt pedig még Galamour napokon vásároltam meg és nagyon tetszik, szerintem elég jól végzi a dolgát, csak az a baj, hogy az én hajamra ez a tubus csak 2alkalomra volt elég :D de gondolkodom egy újabb beszerzésén, rákaptam erre a szőkítősdire.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a Joy napokon elkapkodják a maybelline palettát, sietni kell! :D de azért előtte megnézem,van e egyáltalán a hozzám legközelebbiben.
    Köszi az infót Lolly

    VálaszTörlés
  7. Sunkiss Jellyt mindenképpen kipróbálom, A Nudes paletta is érdekelne, de hát az ára az kész botrány :(.

    VálaszTörlés
  8. Az alapozot melyik drogeriaban lehet majd kapni ? :)

    VálaszTörlés
  9. @Myrkky: én is nagyon remélem, hogy tényleg ilyen durva műpilla hatást lehet vele elérni, alig várom hogy kipróbálhassam :)

    @Juctus: azt olvastam a Sunkiss Jelly dobozán, hogy hosszú hajra csak két alkalomra elég a tubus :( de annyira igazából szerintem nem vészes az ára :)

    VálaszTörlés
  10. @Névtelen: nagyon szívesen :) szerintem is nagyon hamar el fogják kapkodni, sietni kell, ha le akar valaki csapni rá

    @doroffee: én is kicsit olcsóbbra számítottam, kb 3500-ra, tényleg kicsit húzós ahhoz képest, hogy máshol mennyi

    @Névtelen: azt mindenhol lehet majd kapni :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.