Aktuális kedvencek

Havi kedvencek posztot nem szeretek írni, mert nekem az túl gyakori lenne, csak ismételném a legtöbbször önmagam, így 3-4 havonta szeretnék ilyen bejegyzéssel jelentkezni :). Az elmúlt időszakban, úgy januártól kezdődően nagyon sok új arcápolási terméket vettem és próbáltam ki, de igazán csak mostanra alakult ki a tökéletes rutinom, mostanra barátkoztam meg úgy isten igazán a lent látható hidratálókkal. A no1 egyértelműen a Clinique Turnaround Overnight lett, ami egy picit hámlasztó termék, így nekem heti 1-2 alkalommal bőven elég a használata. A bőröm babapopsi konkrétan tőle, csak simizném naphosszat :). 




Az Uriage D.S. Emulsion-t nappalra használom, mert nagyon könnyed a textúrája, gyorsan beszívódik, megnyugtatja a bőrömet és nagyon jó sminkalap. A Toléderm Riche az éjszakai hidratálóm, nagyon gazdag és szuperül hidratál, valamint ez is nagyon az irritált bőrre. A Clinique Beyond Perfecting alapozóról pedig már áradoztam ITT, most is csak ismételni tudom magamat, egyszerűen tökéletes.

A szemsminkek közül egy újra-felfedezés lett az első helyezett, méghozzá a Rival de Loop Young Super Star dúsító spirál, ami önmagában is brutál pillákat csinál, de a Max Factor Masterpiece Transform-mal párosítva egyszerűen verhetetlen. Nagyon sokat használom mostanában a lusta napjaimon a L'Oréal Brow Artist Plumper-t, ami egy mikorszálacskás szemöldökszínező, tökéletesen tart egész nap és tökéletes a mindjárt elkések reggeleken, valamint a nagyon természetes hatás eléréséhez. A Super Liner Smokissime-ről már írtam részletesen ITT, azóta is gyakran előveszem, mert nagyon gyorsan lehet vele látványos sminket készíteni és nagyon jól mutata a Color Riche Mono Place Vendome árnyalatával.



Arca most főleg visszafogott, finom barackos és természetes színeket használtam, évek óta mániám a MAC Shell Pearl Beauty Powder (látszik is rajta), ami csodás meleg fénybe vonja az arcot és szinte bármilyen pírral tökéletesen mutat. Én leginkább a Cream Soda-val és az Aphrodite's Shell-el használtam.



Ajakkencék közül rengeteg újdonságot vettem/kaptam mostanában, alig tudtam kiválasztani a kedvenceimet közülük. Azt hiszem a Clarins málnás ajakápoló szájfény olaja lett leginkább a szívem csücske (bővebben ITT), de nagyon sokszor nyúltam a MAC Angel és az Avon Ultra Color Indulgence Tawny Rose rúzsok után is. Visszafogott voltam az utóbbi hónapokban :).



Körömlakkok közül egyértelműen a Catrice Apricoco a befutó, mesés ez a matt, szinte neon korall árnyalat (ITT olvashattok róla), biztosan sokat fogom még használni a meleg hónapokban. Mint ahogyan a Models Own rózsaarany csodáját is, amivel alig lehet betelni (róla még nem készült külön poszt, de ami késik nem múlik). Az Avon szépséges homoklakkja is hamar belopta magát a szívembe, a lábikómon nagyon szeretem használni. A TBS Smoky Poppy parfümje pedig egy életre szóló kedvenc lett, imádom ezt a nagyon mély és tömény illatot (tisztára Chanel no5).



Nektek mik a kedvenc termékeitek mostanában???

2 megjegyzés:

  1. Szépségesek azok a pirosítók. :) Az Angel miatt meg sárgulok, nekem is kell! :P

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.