Lip Product Addict TAG

3:44 du.
Ezt a szuper kis tag-et Arabellánál találtam és mivel imádok mindenféle ajakra való terméket, gondoltam ezt mintha nekem találták volna ki :). Emlékszem nagyon régen, még kislány koromban az első sminkcuccom is egy golyós szájfény volt és az első igazi, drága high-end darabom is egy szájfény volt (Guerlain), valamint az alapozókon és korrektorokon kívül semmi más nem is szokott nálam elfogyni csak ezek. Régebben egyébként egyértelműen szájfény párti voltam, de egy pár éve inkább a rúzsok felé kezdtem el orientálódni és gyűjtöm őket megszállottan, különösen a barackos-korallos darabokat, valamint az élénk, nem szokványos színeket. És, hogy mik a kedvenceim? Olvassatok tovább és kiderül!




1. Melyik a kedvenc ajakbalzsamod?

Kettő is van jelenleg, az egyik a TBS Honeymania, ami annak ellenére lett a kedvencem, hogy egyébként annyira nem szeretem a The Body Shop ajakápolóit, de ez a mézes nagyon bevált. A másik a Lanolips 100% lanolin balzsam, ami egyszerűen zseniális, amióta megvan napi kétszer kell ajakápolót használnom és már előre félek, hogy mi lesz ha egyszer elfogy. Pluszként pedig nagyon fontos lépése az ajkaim ápolásának a rendszeres exfóliálás, ehhez most a Lush Santa's radírját használom, ami fini kóla illatú.



2. Melyik a legszebb vörös ajakkencéd?

MAC RiRi Woo, mi más. Nem csak a szín káprázatos, de a finise is ennek a legszebb, mert ha piros, akkor nálam a matt a nyerő. A csomagolása meg már csak a hab a tortán.



3. Melyik a legjobb drága és a legjobb olcsó terméked?

Nagyon drágák közül a YSL Rouge Pur Couture rúzsom, fantasztikus a textúrája és álomszép a színe is, intenzív, krémes, nem szárít és különleges is, ma már nem sajnálom, hogy mennyi pénzt kellett otthagynom érte. A legjobb budget termékem pedig a NYX Xtreme Lip Cream, ami egy folyékony rúzs, nagyon pigmentált, tartós, szép a finise és nagyon kellemes használni. Kár, hogy csak egy színem van belőle.



4. Melyik MAC rúzs a kedvenced/melyik MAC rúzs tetszik a leginkább?

A már meglévők közül elég nehéz lenne egyet kiválasztanom, konkrétan három is van, az egyik a RiRi Woo, a másik kettő pedig az Ever Hip (Liberty Of London kollekció) és a Betty Bright (Archie's Girls kollekció), amik nagyon hasonlítanak, hiszen mind a kettő egy barackos korall árnyalat, csak az egyikük fényesebb finisű, míg a másikuk mattabb és pigmentáltabb. A következő kiszemeltem pedig a Japanese Maple rúzs, ami egy csodaszép nude árnyalat.



5. A legnagyobb csalódásod?

Az, hogy nekem nem állnak jól a sötét, drámai rúzsok, főként a lilák... Régebben nem voltak rosszak rajtam, de mostanában azt vettem észre, hogy a világos, barackos, természetesebb árnyalatok jobban mutatnak. Ez van... :(.

6. Kontúrceruza - igen vagy nem?

Nem :D. Én magamon nem nagyon szeretem őket, csak ha nagyon különleges alkalomra készülök és nagyon tökéletesen kell kinéznem. Hétköznapokon soha nem használok ceruzát, mert meg tudom rajzolni egy ecset és a rúzsom segítségével is a kontúrt, ha olyan a kedvem. Viszont másokon szeretem használni, mert szépen ki lehet vele javítani az ajkak egyenetlenségét.

7. Melyik a kedvenc szájfényed?

A L'Oréal L'Extraordinaire by Color Riche 600-as Nude Vibrato árnyalat, ami igazából inkább egy krémes, folyékony rúzs és szájfény keresztezése. Egyszerűen imádom és bárcsak lehetne nálunk is kapni, tutira megvenném az összes többit is. Fantasztikus termék!



8. Valami extra!

Még jó pár éve kaptam karácsonyra egy kedves kollégámtól ezt a gyönyörű MAC rúzs és szájfény palettát, ami az akkori ünnepi kollekció része volt. Sajnos már három éve nem csinálnak ilyen kis palettákat, pedig igazi kis ékszeres dobozkák, csodás darabjai lehetnek bárki sminkgyűjteményének. Szerencsés vagyok, hogy az egyik legszebbet tudhatom a magaménak, nagy becsben tartom a mai napig. 



+ 1. Valami, amire nagyon vágysz!

Tom Ford rúzs, mi más :). Egy szép, hétköznapi árnyalat, talán egy nude vagy barack. Majd egyszer lesz. De egy Estée Lauder Pure Envy-nek is nagyon örülnék, illetve a következő MAC kollekcióból is kinéztem pár darabot.



Töltsétek ki ti is!!!

3 megjegyzés:

  1. Gyerekkoromban golyós szájfényem nekem is volt. Mindenféle illatban kapható volt (málna, eper, ananász...) és jó ragacsos volt. Általános iskola felsőben anyukám megengedte, hogy vegyünk egyet és után függővé váltam. Volt vagy 4-5 darabom, amiknek aztán pár hónap alatt jó avas illata lett... :) Szerintem már akkor kezdődött a beauty függőségem, elég régen volt... :D

    VálaszTörlés
  2. Úgy örülök, hogy te is kitöltötted! :) Ha TBS üzlet közelében járok, most már muszáj lesz megnéznem a Honeymania ajakbalzsamot (na meg a bronzosítót... abba már látatlanul is szerelmes vagyok), a csalódáshoz pedig a te válaszod fordítottját is írhattam volna, nekem sajnos a natúr, finom kis barackos árnyalatok nem állnak jól. :(

    VálaszTörlés
  3. @Yndre: ananászos is volt tééényleg :D régi szép idők :)

    @Arabella: nálam most fordult a kocka, régen abszolút semmi nude meg barack csak erőteljes színek, most meg :D öregszek XD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.