Bye-bye termékek

Jó régen nem volt màr ilyen poszt a blogon, pedig nagyon sok mindent elhasznàltam az elmúlt pàr hónapban szerencsére. Sikerült nagy nehezen 29 év alatt leszoknom (nagyjàbòl) a kozmetikai termékek felhalmozàsàról és a fiókba dugdosás helyett lelkesen kiürítek mindent. Lássuk az e havi adagot, rövid véleményezéssel kísérve.




The Body Shop Aloe Soothing Day Cream: éjszakàra hasznàlom, mert az én bőrömnek tökéletesen elég ez a textúra és gazdaság.  Ez màr legalább a negyedik ami kiürült, mindig újraveszem :).



The Body Shop Honeymania Lip Balm: őt még ősszel szereztem be és annyira megszerettem, hogy vettem egy màsodikat belőle. Tökéletes nappalra és éjszakàra is, ráadásul sokáig elég. Plusz isteni az illata.



Urban Decay Eyelash Primer Potion: màr jó ideje vár a kiselejtezésre, évek óta használom. Újkorában nagyon szuperül működött, szépen dúsította és hosszította a pilláimat, de màra már kissé 'kimerült'. Nem fogom szerintem újravenni, de mindenképpen beszerzek valami hasonló pilla primert.



The Body Shop Sparkling Ginger Hand Cream: őt kishugi használta és nagyon szerette engem meg halálra idegesített az illatával, mert soha nem tudtam, hogy mit ken magára, csak annyit vettem észre, hogy mindig olyan volt a közelében lenni, mintha egy édességboltban lennék. Nagyon nyami és ha lesz megint télen, akkor veszek magamnak egyet :).



L'Oréal Professionnel Mythic Oil Conditioner: szerettem, jó is volt, az illata isteni, de nem fogon újravenni, mert hajápolási termékekből mindig valami újat tesztelek :).



The Body Shop Mango Shower Gel (nincsen kép): isteni nyami illata van, de most éppen rà vagyok kattanva a szappanokra, meg egyébként is mindig újfajta tusit szoktam venni.

Ti mindent használtatok el mostanában???

4 megjegyzés:

  1. Ó, nem tudom miért fiatalabbnak gondoltalak. :)) Pár évet simán letagadhatsz,

    VálaszTörlés
  2. Pont ezt akartam írni :D Magammal egyidősnek hittelek (max 25), többször ellenőriztem a blog címét és a számot :D

    VálaszTörlés
  3. a Ginger Hand Cream nekem is megvan, ez az első TBS termékem. Nagyon tetszik, az illata csodás. Én spórolok vele, nehogy elfogyjon. :D

    VálaszTörlés
  4. addig jó nekem, míg fiatalabbnak néz mindenki :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.