Makeup Revolution Lip Power - Anticipate It

A Pink Panda volt olyan nagyon kedves és aranyos és küldött nekem egy kis próbacsomagot az új Makeup Revolution termékeiből. A Makeup Revolution egy nemrégiben a piacra tört budget márka, amelynek célja, hogy kiváló minőséget nyújtson a lehető legbarátibb áron. Rengeteg (az angol webshop szerint, több mint háromszáz) termékük van, többek között nagyon szép szemhéjpúder paletták, amik állítólag tökéletes Naked1-2-3 dupe-ok és minden teljes mértékben cruelty free. Na de lássuk a tesztalanyokat, vagyis az elsőt, egy Lip  Power rúzs-szájfény duót.




Rögtön kezdem azzal, hogy soha nem szerettem igazán az ilyen duó termékeket, mert az egyik oldaluk sokszor nem működik olyan jól, mint a másik. És rögtön el is árulom, hogy itt is így van, azonban a másik rész ellensúlyozza teljes mértékben a gyengébbet. Na, de térjünk vissza a tesztre, vagyis a csomagolásra. Egyszerű, elegáns dizájnra törekedtek a tervezésnél, ez be is jött :). Fekete alap, arany feliratok, átlátszó rész a szájfénynek, átlátszó tetőablakocska a rúzsnak, stramm műanyag, szóval abszolút rendben van.



Nyilván ki lehetett találni, hogy a gyengébbik rész a szájfény. Az applikátor elég pici sajnos és nem vesz fel túl sok anyagot, így többször bele kell mártani a tubusba. A textúra nem rossz egyébként, teljesen átlagos, annyira nem ragad, furán finom illata is van. Az árnyalat gyönyörűnek tűnik, de sajnos ebből felkenve már igazán csak a csillámok látszanak és ugyan a rúzshoz egy kis pluszként kéne használni, de szerintem csak rontunk vele rajta (magában jobb)...



...mert a rúzs viszont fenomenális! Nagyon jó az állaga, elég krémes, ahhoz hogy szépen fel lehessen vinni az ajkakra, egy rétegben is nagyszerűen fed és csodás matt finise van, ami egyáltalán nem szárít. Elég tartósnak is bizonyult, egy evést ugyan nem bír ki, de egyébként nem nagyon kopik. A színe pedig meseszép (Anticipate It az árnyalat neve), igazi mélybordó, jó alternatíva, ha egy kicsit már unjuk a pirosat, de valami drámait szeretnénk.



Összességében nem rossz ez a Lip Power, mert a rúzs oldala nagyban feljavítja a szájfény gyengeségét, bár igazából önmagában az sem rossz, de nyilván ízlés kérdése, lehet hogy valakinek nagyon tetszene a kettő együtt, bár én mondom, hogy ezt a mesés rúzst nem szabad elrontani semmivel.

Makeup Revolution Lip Power - Anticipate It
Elérhetőség: Pink Panda 
Ár: 1590 Ft
Mennyiség: n.a.


2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a rúzs! :)

    VálaszTörlés
  2. kicsit off: mi volt annak a honlapnak a neve ahonnan rendeltél kézi készítésű glittereket? azt hiszem zöld szájfényt is kértél és kis minták érkeztek

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.